GÜNDEM

CAROUSEL, ISO 9001: 2015 KALİTE BELGESİ

CAROUSEL, ISO 9001: 2015 KALİTE YÖNETİMİ SİSTEMİ BELGESİ ALMAYA HAK KAZANDI

  25 yıldır sunduğu kaliteli hizmetle İstanbul’un öncü alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olan Carousel, ISO 9001: 2015 ile kalitesini tescillemeye devam ediyor.

Kalite, çevre ve iş güvenliği sistemlerini entegre bir şekilde uygulayan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bağımsız kuruluşun yaptığı denetimleri başarı ile geçerek ISO 9001: 2015 Kalite Yönetimi Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Standartlara uyum sürecini kısa sürede tamamlayan ve yoğun denetim programına tabii tutulan Carousel, hizmetten üretime kadar tüm evreleri içeren ve kurumların sürekli iyileşmesini amaçlayan uluslararası ISO 9001 belgesi ile birlikte iş süreçlerinin uygunluğunu bir kez daha belgelemiş oldu.

Kalite yönetiminin rekabetin vazgeçilmez bir parçası olduğunu ifade eden Carousel İcra Kurulu Üyesi Orhan Demir; “Yoğun denetimler sonucunda faaliyetlerimizin kalite standartlarına uygunluğu tescillendi ve ISO 9001: 2015 Kalite Yönetimi Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandık. Bu belge bizim için bir sonuç değil. Kalite odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Müşteri odaklılık, güvenilirlik, duyarlılık ve yenilikçilik ilkelerimiz çerçevesinde gerekli her alanda sorumluluk alarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!