SPOR

BU YOLUN SONU FİNAL

Galatasaray’ın 10 tane minimum artık maçı var.

Sarı kırmızılılar konferans Ligini garantilemiş durumda Evet 10 tane Garanti maçı var bu da onun için Ekstra bir gelir demektir. Galatasaray oldukça maliyetli bir kadro kurdu ve kaliteli ayaklara sahip bu kadroyla Şampiyonlar Ligi’ne de kalacağını umut ediyorum. Mertens in Attığı gol sıra dışıydı gerçekten izlemeye değerdi .

Maçın genelinde cimbom daha iyiydi sadece 2.golü bulamadı ,şayet 2.golü bulsaydı herşey çok daha güzel olacaktı ,be diyelim önemli olan turdu ve turu Galatasaray atladı önemli olanda budur. Bundan sonrası çok daha önemli Galatasaray şayet şampiyonlar ligine kalamaz ise yine konferans liginde de turu geçeceğini ve bir üst turada kalacağını düşünüyorum belki bugün maçı kendi zora soktu daha rahat oynayabilirlerdi ancak Maalesef bu tür maçlarda bu tür durumlar yaşanabiliyor.

Bu da olağan durumlardır Çünkü eleme usulü maçlarda Bazen hiç ummadığınız takım size direnç gösterebiliyor ve bu direnç takımın oyun düzenini de bozuyor ve gerçekten Galatasarayıda tebrik etmek gerekiyor. Zor da olsa turu garantiledi ve bir üst Tura geçti bu da Galatasaray açısından iyi bir gelişme bir usturda Tabii kadro daha kaliteli ayaklarla oynayacağı için daha iyi olur diye düşünüyorum dediğimiz gibi 10 maç garantiledi 10 maç demek çok büyük gelir demek Prestij demek ve Galatasaray bu kadroyla Şampiyonlar Ligi’nde de ileri gidebilir ama konferans liginden devam edecek olursa finali görür .. Emre Kılıç İyi oynadı ,

bugün Emre Kılıç’nda son maçıydı, Muhtemelen Samsun’a gidecek bazı oyuncuların hazır olmadığını gördük ileriki maçlarda da farklı kadrolar göreceğiz Galatasaray çok değişik bir kadroyla çıkacak bundan sonraki maçlarına daha kaliteli daha üst düzey maçlar oynayacak.

Mevcut kadronun Avrupada iyi işler yapabileceği açık.

 Galatasaray diyebiliriz ki emin adımlarla finale koşuyor.

Tebrikler Galatasaray diyorum

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!