GÜNDEMSİYASET

BEN BU İTTİFAKI İÇİME SİNDİREMİYORUM DİYEN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI

Türkün örf ve adetlerinde evinize misafir gelmiş ise ağırlamak hoş görülü güler yüzle karşılamak vardır.

Günümüzde İyi Parti Bakırköy İlçe Başkanı Ülkü Ayaydın  seçim döneminde CHP Bakırköy İlçe Yönetimi  ve CHP Milletvekilleriyle İyi Parti Bakırköy İlçe Yönetimini ziyaret ederek seçimle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için bir araya geldiler.

İyi Parti İlçe Başkanı Cem Lale İlçe yönetimi misafirlerini kapıda karşıladılar ve güzel bir ortamda seçimle ilgili neler yaptıklarını ve neler yapacaklarını konuştular .

Yerel Basın bu toplantıya davetli olarak katılmış ve her iki Parti yöneticileriyle  soru cevap şeklinde nelerin olması gerektiği ve geldikleri zaman neleri yapacaklarını anlatıyorlardı.

Buraya kadar her şey güzel ama toplantıya geç gelen ve o dönem ilçe muhasibi olan Ülkü Ayaydın toplantı sonuna doğru ben söz almak istiyorum diyerek yerinden kalktı ve ben <CHP İLE İTTİFAKI İÇİME SİNDİREMİYORUM KABULLENEMİYORUM DİYEREK > salonu sert bir şekilde terk etti.

Ortalık bir anda buz kesti herkes dondu kaldı neden bu çıkış? 

Neden bu toplantıda ?

İyi Parti  İlçe Başkanı Cem Lale İyi Parti İl Başkan Yardımcıları İlçe yönetimi ve CHP yönetimi şaşırıp kaldılar. Daha sonrasında ortamı sakinleştirmek için CHP milletvekilleri olur böyle çıkışlar diyerek geçiştirdiler.

Toplantıdan sonra İlçe Başkanı ve yönetimi Bu kişinin bir daha asla İyi parti Bakırköy İlçesine giremeyeceğini ve uzaklaştırılacağını kendilerini çok zor durumda bıraktığını söylemişlerdi.

Fakat daha sonra ne olduysa seçimden sonra  ikinci bir şok daha yaşandı ?

Bu kişi affedilmiş ve hatta ilçe Başkan yardımcısı yapılmıştı.

İlçe Başkanı Cem Lale seçimden kısa bir süre sonra işlerinin ihmal ettiğini ve Başkanlığı kongrede bırakacağını dile getirdi. Böylece mevcut Başkana yol açılmış oldu. Bu arada İlçe yönetiminden Başkan adayı olmak için düşünenlere bozguncu diyerek ilçe ile ilişkileri kesilmiştir.

O dönem İlçe yönetiminde İlçe sekreteri ve İlçe Başkan Yardımcısı olan iki yöneticiyle Bakırköy Sanatçılar Derneğinin Kafesinde bir araya geldik doğum günü kutlaması yapıyorlardı. Kendisini kutladım ve birlikte Yeni Mahalle Muhtarımız Nihat Şahin’le birlikte resimler çektik ve ben daha sonra bu resimleri sosyal medyada paylaştım.

Aynı gece saat 11.30 civarı telefonum çaldı Arayan Ülkü Ayaydın  Ağabey sana kırıldık bizim görüşmediğimiz kişilerle sen resim çekmiş yayınlıyorsun !

 Ya onlar ya biz gibi haddini aşan bir konuşma yaptı.  Ben buna çok sinirlendim çünkü bu görüştüğüm arkadaşlar hala İyi Parti ilçe yönetiminde bulunuyorlar ve kendi aralarındaki sorunlar kendilerini ilgilendirir.

Ve bu kişilerle partiler haricinde normal hayatta Bakırköy’de yıllardır bir arada olduğum kişiler.

İşin aslı sonradan çıktı tabi Bu İlçe Başkan Yardımcısı olan Arkadaşımız da Başkan Adaylığını düşünüyormuş onun için kendisine cephe almışlar!

Ben arayan kendisine kiminle görüşeceğime ben karar veririm  sizde haddinizi aşmayın diyerek  gerekli konuşmayı yaptım ve telefonu kapattım.

Kulağımıza başkalarından da bu gibi duyumlar geliyordu, ya bizimlesin yada karşımızdasın gibi insanlar tehditvari olarak rahatsız ediliyordu.

İyi Parti Bakırköy ilçe başkanlığı Cem Lale’nin adil ve demokratik yönetiminden sonra   sonra her ne hikmetse başka aday çıkmadığı için tek aday olarak seçime giren Ülkü Ayaydın Kongrede Başkan seçildi .

Başkan olduğu günden beri İlçe Yönetimi dahil olmak üzere İyi Parti İlçe kurucuları da dahil olmak üzere herkesle ters düşmüş ve ilçeyle ilişkileri kesilmiştir.

Küçük olsun benim olsun düşüncesini benimseyen ANTİDEMOKRATİK fikirlere sahipseniz herkesi kendinize rakip görür sizin düşüncenize sahip değilse düşman olarak bakarsınız.

Gelecek sayıda ki yazım ;

<BENİM KİMSEYE İHTİYACIM YOK BEN GELDİM İLÇE DÜZELDİ BENDEN ÖNCE HİÇ BİR ŞEY YAPILMAMIŞ>

Sitemizi güncel yerel haberleri okumak için takip edin.

Ramazan koşak

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!