GÜNDEM

BASIN SANATÇILAR DERNEĞİ CUMHURİYET GECESİ

Florya İBB tesislerinde Basın Sanatçılar Derneği olarak hem Cumhuriyetimizin 99 yılını kutlamak , bir araya gelmek için yemekli gece gerçekleştirdik.
Gecemize Katılım sağlayanlar fazlaydı gönül isterdi ki daha fazla sevdiklerimiz ağırlamaktı ama malum pandemi koşulları hala devam etmekte onun için salonun 3 / 1 kullanabiliyoruz.


Siyasi Parti temsilcileri Dernekler ve gönül verenlerin katıldığı gecemizde sürpriz konuklarımız da vardı. İyi Parti İlçe Teşkşiatı , Mhp İlçe Teşkilatı, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Bakırköy Halk eğitim merkezi Okul Aile Birliği başkanı İlknur Kudalak ve yönetimi, Türkiye Sakatlar derneği Bakırköy İlçe Başkanı Yüksek Hoş, Bakırköy Özürlüler Derneği Başkanı Nurgen hanım,Eski Bakırköy Belediye Başkanıadayi Güneş Öztanrisever

Körler ve Gönüllüler Derneği Ayşe Özgün ve yönetimi Basın ve Sanatçılar derneğimizin yönetim kurulu Ekrem Ünal, Ayşe Erbaş, Ramazan Koşak ve üyeleri geceye renk kattılar.


Birgül Özdil ve Türk Sanat Müziği Korosu ve Körler ve Gönüllüler Derneğinden iki sanatçı kardeş Selim Kerim güzel bir konser verdiler.
Dernek Başkanı Ekrem Ünal geceye katılan tüm dostlarımıza teşekkürlerini iletti ve bizler bir arada olduğmuz sürece birlik beraberliğimizi sürdürürüz onun için bu gibi etkinlklerimiz devam edecek dedi.aynı zamanda bundan böyle her gecemizde bir engelli derneğimize katkıda bulunacağız diyerek sözlerini bitirdi.


Eylenceli geçen gecemizde Körler ve Gönüllüler Derneğimiz hazırladıkları hediye paketlerini davetlilere verdiler davetlilerde bağışta bulundular.
Gece eğlenceli müzikler danslarla devam etti en sonunda atamızı andık ve izmir marşı eşliğinde gecemiz son buldu.
Bir sonraki gecede buluşmak dileğiyle

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!