SPOR

BAKIRKÖY’ÜN KIZLARI ZİRVEYE AYAR ÇEKTİ  3 – 1

Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol takımı deplasmanda lider Sancaktepe’yi sahadan silerek  3 – 1 yendi.

Ligin en genç kadrosu sahip olan futbolculara tecrübeli ablalarını katarak inanılmaz işler yapan Bakırköy Yenimamalle Kadın futbol takımı  maça çok iyi başladı daha 12. Dakikada Sudenin golüyle öne geçtiler. 33. Dakikada GELECEĞİN BÜYÜK YILDIZI Elif Cerenin golü durumu 2 – 0 getirdi.

2. yarıya da iyi başlayan Bakırköy’ün kızları yine Elif Ceren’in ayağından müthiş bir gol buldu ve durum 3 -0 oldu. Maçın son dakikasında rakip bir gol buldu ve maç kızlarımızın 3 – 1 lik galibiyetiyle sona erdi.

Tebrikler kızlar tebrikler Başkan ,tebrikler teknik kadro son 2 maça büyük bir avantaj sağlayan kızlarımız inşallah ŞAMPİYON’luk ipini göğüsleyecekler.

Bu arada geçen hafta benimde bulunduğum antrenmanda Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir bir açıklama yaparak CAROUSEL AVM Yönetimini 2 yıl daha takımın sponsoru olmayı kabul etmiş ve müjdeyi vermişti.

Anlaşma imzalandı mı bu çok önemli bu takımın başarılarını devam ettirebilmesi için ihtiyaçlarını takımdaki oyuncuların maaşlarını ödeyebilmesi lazım başkan elinden geleni yapıyor ama Bakırköy’deki kurumsal firmaların da bu güzide takıma sponsor olması gerekmekte tüm kurumsal firmalara çağrımdır zaten yasa gereği spor faaliyetlerine destek olmanız gerekmekte bunu Bakırköy’ü her gün gururlandıran Yenimahalle Kadın futbol takımımıza destek vererek sizlerde bu başarının bir parçası olun.

Bir dileğim de Bakırköy’de yaşayan kadınlarımıza Atatürk yaşam köyünde oynanan iç saha maçlarına gelin ve takımımızı destekleyin kadın eli değen yer şenlenir .

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!