SPOR

BAKIRKÖY’ÜN KADINLARI ÇANAKKALE’DE DESTAN YAZDILAR

İlçemizin ismini markalaştırma yolunda kendi üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya çalışan Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımımız, bugün Çanakkale’de, Çanakkale Dardanel SK. ile karşılaştı.

Çanakkale Belediyesi ve Dardanel fabrikalarının çok büyük maddi destek verdiği ve herkesin maçın favorisi olarak gösterdiği ÇDSK karşısında hiçbir şans verilemeyen BYKFK cesur bir futbol sergileyerek rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

Bugün saat 12.00 da Çanakkale’de oynanan maçın 8. dakikasında 1-0 öne geçen ÇDSK ilerleyen dakikalarda üstünlüğü BYKFK’ne kaptırdı. 23. Dakikada Elif’in attığı golle durumu eşitleyen takımımız, ikinci yarıda da oynadığı üstün futbol sayesinde 85. dakikada yine Elif’in attığı golle durumu 2-1 yaptı. Hakem maçı 9 dakika uzatmasına rağmen başka gol olmayınca, takımımız sahadan galibiyetle ayrıldı.

Yok denecek kadar kısıtlı maddi imkânlarla bizlere galibiyet yaşatan Bakırköy Yenimahalle Kadın Futbol Takımımızı, hocamız Şenol Çelik’i ve teknik ekibimizi canı gönülden bir kez daha kutluyoruz.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!