SPOR

BAKIRKÖYSPOR’DA EMRE ERZURUMLUOĞLU YENİDEN BAŞKAN

Bakırköyspor olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle girilen seçime katılım az oldu.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmsından sonra divan bakanı seçimi yapıldı. Gürsoy Erzurumluoğlu, Ahmet Dörter ve H.Tahsin Önen divana seçildiler. Burcu Bekdemir faaliyet raporunu okudu ve oy birliğiyle kabul edildi.


Yıllık üyelik aidatının 60tl’den 120 tl’ye çıkmasını oylamaya sundular oy birliği ile kabul edildi ama Mete Güner bu aidatın az olduğunu 250 tl olmasını önerdi ve oy çokluğu ile kabul edildi.
Haysiyet ve onur kurulu kurulmasına karar verildi. Kurula Mete Güner, Yurdakul Bekdemir, Simon Aruzga, Rasim Uras, Ergün Şahin, Yakup Demircan ve Mehmet Erzurumluoğlu seçildiler.


Mete Güner yaptığı konuşmada Bakırköyspor için buradayız amacımız kimseye ihtiyaç duymadan ayakta duran bir Bakırköyspor yaratmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini, 10.000 TL ile bu desteği başlattığını ve işadamlarının da Bakırköyspor’a destek olmalarını istedi.


Söz alan Başkan Emre Erzurumluoğlu Bana gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ediyorum. Bakırköyspor’umuzu zor dönemde devir aldık kısa sürede sorunları minimuma indirerek Şampiyon takımı oluşturduk ve 13 yıl sonra Bal ligine çıktık ve inanıyorum ki hep birlikte Bakırköyspor’ hak ettiği yere getireceğiz.


Yeni yönetimimizle Bakırköyspor’umuzun hizmetindeyiz.

YENİ YÖNETİM LİSESİ

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!