GÜNDEM

BAKIRKÖYSPOR DENEME TAHTASI MI BAŞKAN ?       

Bakırköyspor Başkanı Bakırköyspor’a zarar vermekte.

İlk ve en büyük hatası sporla siyaseti birbirine karıştırmasıdır.

 Bakırköyspor vakfının yıkılmasıyla düşman kardeş oldular.Yaklaşık 4 yıldır Bakırköyspor’un Başkanlığını yapan Emre Erzurumluoğlu bu süre zarfında bir çok hatalar yaptı hatta bunu yerel seçimlerde siyasi mecraya taşıdılar . İyi Partinin belediye Başkan adayı Ateş Ünal Erzen’in listesinden seçime gittiler Ateş Ünal Erzen her konuşmasında Bülent Kerimoğluna hakaretler ve aşağılayıcı konuşmalar yaparken yanında yer aldılar.

Seçimi CHP kazanınca tabi Bülent Kerimoğlu kendisine yapılanları unutmadı ve onlarla bir arada olmak istemedi. Spor kulüpleri kamu kurumlarıyla iyi ilişkiler içerisinde olmalı çünkü spor yapacakları alanlar Belediyelere ait o yüzden ikili ilişkiler çok önemli  ikincisi Bakırköy halkının takımı olması gerekirken şahsın takımı gibi yönetilmeye çalışılan Bakırköyspor  iyi yönetilmediği için başarıdan uzak kalıyor.

Geçenlerde Bakırköyspor hakkında büyüklerimle konuşurken onlara korkarım Allah gecinden versin sizler ölürseniz Bakırköyspor maçlarına kimse gitmez dedim güldüler ve maalesef doğru söylüyorsun dediler.

Bu genç arkadaşımız her şeyi çok iyi biliyor ve ne öneri nede yardım kabul ediyor, mesela iyi yetenekli bir Futbolcu kardeşimiz kulübe öneriliyor dikkate bile alınmıyor. Kulüp yararı gözetmek şurada kalsın insanların destek olma arzusu kırılıyor bu insanlar bu şekilde davranıldığı zaman soğuyorlar ve maçlardan da uzak kalıyorlar.

Gelelim Futbol takımına 4 yılda 6 – 7 hoca değiştirdiler ama ilginç olanı Atilla hocayı 2 kez gönderdiler 3 kez geri getirdiler. Mehmet hocayı 2 kez getirdiler ve gönderdiler. Ya kardeşim bir hoca ya iyidir yada kötü iyiyse niye iki kez gönderdiler kötüyse niye 3. Kez geri getirdiler. Alınan futbolcularda aynı şekilde bir önceki sezon alınmış memnun kalınmamış gönderlmiş bir sene sonra aynı futbolcular yeniden trasfer ediliyor. Bence siz bu işi iyi yönetemiyorsunuz.

Balırköy’de bir çok Futbol Kulübümüz var bu bunlarda yetenekli futbolcu kardeşlerimiz var neden bu kulüplerimizle futbolcu alışverişi yapmıyorsunuz 30 yaşlardaki şevki bitmiş sadece para endeksli futbolcuları alıyorsunuz. Bakırköyspor birilerinin ne deneme tahtası ne de yapboz oyun alanı herkes haddini ve yerini bilecek .

Bu kulüp Süper lig dahil yıllarca profesyonel liglerde yer almış tarihe sahiptir ya bu kulübü Bakırköylülerle birlikte ayağa kaldıracaksınız yada yapacak birilerine bırakacaksınız.

Öyle Başkanın kulübe hem destek olmak hem de yönetimin içinde bulunmak için maddi destek vermek isteyenlere yok öyle ben bu kulübe 3 milyon harcadım ne yönetimi demiştir .

Başkana soruyorum siz kulübe 3 milyon lirayı nasıl ve ne zaman harcadınız?

Siz bu 3 milyonu nereden getirdiniz?

Siz kulüp için destek olmak ve kulübün içinde yararlı olacak kişilere neden kapalısınız?

Kulüp yararına İBB tarafından Bakırköy sahilde verilen büfe kulüp tarafından mı işletiliyor yoksa Kulüp binasındaki gibi birisi tarafından mı işletiliyor?

Başkan ya bu kulübü işi iyi bilen ve yıllarını bu kulübe adayan Bakırköylülerle birlikte yönet yada yönetebileceklere yol ver bu kulüp Bakırköylülerin Şirket değil ?

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!