GÜNDEMSAĞLIK

BAKIRKÖYLÜLER KAN VERMEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

14 Haziran Dünya Kan bağışçıları Günü dolayısı ile Kızılay kritik seviyenin altına inen kan ihtiyacı için İstanbul’un 39 ilçesinde kan bağışı kampanyası başlattı. Bu merkezlerden biri de Bakırköy  oldu. Üç gün sürecek kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar çadırların önünde  kan bağışı için sıraya girdiler.  Belediyesi çalışanları ise kampanyanın destekçilerinden biri oldu.

Türk Kızılayı kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesi nedeniyle İstanbul’un 39 ilçesinde kan bağışı noktaları kuruldu. Bu zor günlerde kan bağışına ihtiyaç duyan insanlar için Bakırköy Cumhuriyet Meydanında kurulan çadır önünde sıra oluştu.

 Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Beldiye Başkanı Bülent Kerimoğlu,MHP İlçe Başkanı Turgut İnan ve İlçe Teşkilatı,Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane  ilçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin Bakırköy İlçe Sağlık Müdürü Bekir Turan, Bakırköy Mahalle Muhtarları Kan Bağışı Kampanyasına destek oldular.

Pandemi çerçevesinde kan ihtiyacının arttığını dile getiren Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, üç gün boyunca ilçe genelinde kan bağışı kampanyasının devam edeceğini dile getirdi.

Sizler de başka hayatlara umut olmak isterseniz 14-16 Haziran tarihleri arasında devam edecek bağış kampanyası için 09.00 / 20.30 saatleri arasında Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kızılay çadırlarında kan verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!