GÜNDEM

BAKIRKÖYLÜLER DERNEĞİ CUMHURİYETİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

Bakırköylüler Derneğinin organize ettiği Cumhuriyetin 100.Yılı coşkuyla kutlandı.

Davete CHP İlçe Başkanı Gizem Başaran Aslan ve İlçe yönetimi, İyi Parti İlçe Yönetimi,  Mhp İlçe Yönetimi, Zafer Partisi İlçe Başkanı Reside Arık Oktay ve ilçe yönetimi, Deva Partisi İlçe yönetimi, Bakırköy Belediye Başkan yardımcısı Cavit Ganiç, Ferzan Özer, Ruyİad Başkanı Ayla Erdim, Bizim Rumeliler Derneği Başkanı Muharrem Çınar, Bakırköy spor Kulübü Başkanı Emre Erzurumluoğlu, Çevre Dostları Derneği Başkanı Ülker Durukan ve yönetimi, Mahalle muhtarlarımız, S.T.K temsilcileri ve Bakırköylüler katıldılar.

Gecenin açılış Konuşmasını yapan Dernek Başkanı Nurdan Erdiş Başbay öncelikle bu anlamlı günde burada olmanızdan dolayı tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin ne kadar zor şartlarda kurulduğununun bilincindeyiz ve Cumhuriyeti 100 yıl değil yüzlerce yıl yaşatacağız bu azim ve kararlılığa sahibiz.

Derneğimizin kuruluş amacı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve bir arada olmayı sağlamaktır. En kısa sürede gene bir arada olmak dileğiyle.

Bakırköylüler ve tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum diyerek konuşmasını bitirdi.

Sunuculuğunu Nurdan GÜLmez ve  Umut Karahan’ın yaptığı gece  Truva Halk Oyunları Sefer Aşıkoğulları yönetiminde halk oyunlarını sergilediler.

Bakırköylüler Derneği Müzük gurubu nefis şarkıları seslendirdiler. Özellikle Erhan Beslioğlu’nun söylediği Cem Karacanın Resimdeki göz  yaşları Bir gün Belki Hayatta eseri herkes tarafından coşkuyla dinlendi ve eşlik ederek geceye renk kattılar. Bir diğer sürpriz de Haluk Saygı’dan geldi.

Klasikleşmiş Karlar Düşer şarkısını söyledi tüm konuklar eşlik ederek coştular.

Sıra çekilişe gelmişti ve Dernek Başkanı Nurdan Erdiş Başbay çekilişi yparak kazananlara hediyelerini verdi sıra Cumhuriyet marşlarına gelmişti ve herkes ellerinde Bayraklar marşlar söyleyerek geceyi sonlandırdılar.

Gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum birlik ve beraberlik ruhu daima olacaktır.

101. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını dört gözle bekleyeceğiz.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!