GÜNDEM

BAKIRKÖY’LÜLER BAKIRKÖY KENT KONSEYİ KAHVALTISINDA BULUŞTU

Bakırköy Kent Konseyi’nin Yeşilyurt Spor Tesislerinde organize ettiği kahvaltı Bakırköylüleri bir araya getirdi.
Kahvaltıya siyaset, İş dünyası ve S.T.K’lar katıldılar.


Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Meclis Başkanı Mahir Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Cavit Ganiç ve Tarkan Ellergezen ,Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş il yöneticileri, Ak Parti Meclis Üyeleri Servet Toraman ve Emine Dirican, Bakırköy Deva Partisi İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer ve ilçe yönetimi, Mhp Bakırköy İlçe yönetimi, Chp İlçe Yönetimi ve Meclis üyeleri, Vatan Partisi İlçe Yönetimi, Dernek yöneticileri , Mahalle Muhtarlarımız ve davetliler katıldılar.


Bu arada Kent Konseyi Başkanı Halim Kızılırmak ve yönetimini de kutlamak lazım 4 ay gibi bir sürede bir çok işe el attılar ve başarıyla devam ediyorlar.
Kent Konseyleri sadece kağıt üzerinde düşüncesini yaptıklarıyla değiştirdiklerine inanıyorum. İşleyen demir ışıldar misali çalışıyorlar.
Kahvaltı faslından sonra Kent konseyi Başkanı Halim Kızılırmak yaptığı konuşmada seçildikleri günden beri yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını Bakırköy Halkı ile birlikte hayata geçireceklerini dile getirerek katılımcılara teşekkürlerini sundu.


Söz alan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Bakırköylülerle bu nezih ortamda bir arada olmaktan mutluluk duydum.
Bakırköy Belediyesi olarak geçmişten günümüze uzanan aksaklıklar olduğunu ve Belediye imkanları doğrultusunda bunları çözmek için gayret ettiklerini borç yükünü azaltmak için çalışmalar yaptıklarını, Belediye giderlerini minimuma indirgeyerek halkımıza daha fazla hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.
Başkanın konuşmasından sonra katılımcılar fotoğraf çekimlerini yaparak kahvaltı sona erdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!