GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE ANLAMLI ZAFER KUPASI TENİS TURNUVASI

Bakırköy Belediyesi ile Bakırköy Tenis Kulübü işbirliğiyle, hayatını yitiren 7 spor insanı anısına düzenlenen “Zafer Kupası Tenis Turnuvası” ödül törenini gerçekleştirdik. Katılan sporcularımıza ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederiz.
Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle,


Bakırköy Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Bakırköy Tenis Kulübü işbirliğiyle 26/29.08.2021 tarihleri arasında yapılan “Zafer Kupası” töreninde, İstanbul tenis camiası bir araya geldi. Kupa töreninde duygulu anlar yaşandı. Tüm şehitlerimiz anıldıktan sonra geçmişte tenis sporuna çok büyük katkıda bulunan, hayatını yitiren spor insanlarının aileleri Türkiye’nin dört bir tarafından davet edilerek belediye başkanımız Dr. Bülen KERİMOĞLU adına müdürümüz Sait BABAOĞLU hayatını yitiren 7 spor insanın ailelerine onur plaketi vermiştir.

Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, tenise katkı veren Mahmut Öziş, Yılmaz Candan, Tamer Uluç, Can Üner, Eda Aksak, Şenol Günaydın ve Kadir Ertürk’ü Zafer Kupası organizasyonuyla andı.
Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, tenise katkı veren Mahmut Öziş, Yılmaz Candan, Tamer Uluç, Can Üner, Eda Aksak, Şenol Günaydın ve Kadir Ertürk’ü Zafer Kupası organizasyonuyla andı.30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bakırköy Tenis Kulübü ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) iş birliğiyle 26-29 Ağustos tarihlerinde yapılan Zafer Kupası’na yaklaşık 200 sporcu katıldı.

15 kategoride düzenlenen organizasyona tenise katkıda bulunan ve hayatını kaybeden tenisçilerin aileleri davet edilirken, Can Üner, Mahmut Öziş, Yılmaz Candan, Tamer Uluç, Eda Aksak, Şenol Günaydın ve Kadir Ertürk’ün ailelerine onur plaketi verildi. Ödül töreninin ardından dans gösterisi ve müzik dinletisi ile organizasyon sona erdi. Bakırköy Belediyesi tarafından geçen yıl da düzenlenen organizasyonda turnuvanın geliriyle 100 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştı. Turnuvalarla sosyal sorumluluk üstlendiklerini kaydeden Bakırköy Tenis Kulübü Başkanı Onur Ateş, “Geçen seneki turnuvanın en büyük özelliği, 100 tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşlara hediye etmek olmuştu. Bu sene ise tenis sporuna katkı verenler anıldı. Bu organizasyonu yapmaktan gurur duyduk. Katılımcılarımıza ve sponsorlarımıza yürekten teşekkürlerimi iletiyorum. Bakırköy Tenis Kulübü olarak yapmak istediğimiz daha büyük projeler ve turnuvalar söz konusu. Performans sporcularını da geliştirip çeşitli ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarılar elde etmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dereceye giren sporcuların kupa töreninden sonra Hakan CEYHAN ve ekibinin dans gösterisi, Kemal TUFAN’ın müzik dinletisi ile tören keyifli bir kokteylle son buldu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!