GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE SPOR’UN EĞİTİMDEKİ YERİ VE SPORDA AHLAK PANELİ DÜZENLENDİ

Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkı sağladığı Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Yunus Emre Kültür Merkezinde Sporun Eğitimdeki Yeri ve Sporun Ahlakı panel düzenlendi.
Panel Sait Babaoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşti.


Panele İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu ,Bakırköy İlçe Milli EğitimMüdürü ,Türk Milli Tekvandocu Meryem İyin,Türk Bilardocu Arzu Gök,Teknik Direktör Rasim Kara,YeniMahalle Kadın Takımı Sporcusu Meryem Aydemir ve Galatasay Kulübü Divan Başkanı Aykutalp Derkan katıldı.
Yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı panele İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu Ataköy Havuzunun bürokratik aşamalardan geçtiğini ve en yakın zamanda vatandaşlara ve gençlere hizmet edeceğini söyledi.


Galatasay Kulübü Divan Başkanı Aykutalp Derkan futbol camiasında her zaman rekabet olduğunu transferlerin spor ahlakı içinde yaptıgını söyledi.Ayrıca Bir yeteğinizle bir yere gelirsiniz ama orada ancak karakterinizle kalabılırsınız dedi. Türk Bilardocu Arzu Gök spora 28 yasında basladım sporun yası yoktur spor her zaman bizimle dedi. Türk Milli Tekvandocu Meryem İyin ve YeniMahalle Kadın Takımı Sporcusu Meryem Aydemir genclere sporda hep örnek olacaklarını ve yeni başarılar elde edeceklerının sözünü verdi. Teknik Direktör Rasim Kara futbol her zaman centilmenliktir.Spora en alttan başladıgını ve kademe kademe ilerlediğini söyledi.Ve kendinden sonra gelen genclere örnek olmaya çalıştıklarını söyledi.


Moderatörlüğünü yapan Sait Babaoğlu ise Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk gençlere armağan etti. Bizler onlara iyisini değil en iyisini yapmalıyız dedi.

Atatürk Spor ve Yaşam Köyü tesisinde de düzenlenen Gençlik Haftası Etkinliklerinde Kapalı Spor Salonunda Bilge Kağan Okulu öğrencilerinin Gençliğe Hitabeyi okuması ile 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Etkinlikleri başladı. Bilge Kağan Okulu öğrencilerinin halk oyunları ekibi ve modern dans gösterisi , Ataköy Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Trabzon Kız Ekibi gösterisi, Bulgar grubu:Dance group “Horoigraltsi Aspros”Art Director: Zoya Georgieva and Nikola Nikolov ve Group name:Folklore dance group “Belenche” senior group Art Director: Zoya Georgieva and Nikola Nikolov tarafından dans gösterisi , Ecrin Mart gözleri kapalı top sektirme gösterisi ve Ünlüler ve Bakırköy Yeni Mahalle Kadın Futbol Takımı gösteri müsabakası yapıldı.ibb İstanbul Spor Müdüru Renay Onur,Rasim Kara,Fatih Akyel, Ziya Doğan ünlüler yer aldı.


Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Tesisinde yapılan etkinlikte Kültür ve Sosyal İşler Müdüru Sait BABAOĞLU etkinliğimize katılan kardeş ülkemiz dost ülkemiz Bulgaristan’ın folklor ekibine ayrı ayrı teşekkür ederim ve tüm Bulgaristan’a bu anlamlı günümüze katıldıkları için tüm katılımcılara ailelerine selam yolluyorum dedi.Ayrica 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı dolasiyla duzenligimiz bu etkinlikte ülkemizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk e ve tüm şehitlerimize rahmet minnet ve sevgilerimizi iletiyoruz .Allah onların mekanını cennet eylesin.



Ayrıca Bakırköy Belediyesi Meclis üyeleri Arzu Gezent ,Şebnem Yükeb, EMİNE DİRİCAN HALUK HALİLAĞAOĞLU, Milletvekili Gülay Yedekci,Türk basınından değerli isimlerde yer aldı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!