GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE SİYASET HAREKETLENİYOR AK PARTİNİN ADAYI BELLİ OLDU

Bakırköy’de yaklaşık 2 aydır belediye aday adayları ve meclis üyesi aday adayları başta CHP olmak üzere isimler ön plana çıkmış 18 Belediye Başkan Aday Adayı ve 120 meclis üyesi aday adayı başvuruda bulunmuştu.
Ak Parti aday adaylarını ilçe başkanlığında açıklamıştı ama asıl adayın Genel merkezden geleceğini biliyorduk. Ve beklenen karar çıktı AK Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı belli oluyor.
Aldığımız bilgilere göre Ak Partinin Belediye Başkan adayı Ali Talip Özdemir şehitlerimiz defnedildikten sonra büyük bir ihtimalle Pazartesi günü açıklanacak.


Bakırköy’de siyaset hareketlenecek ve kartlar yeniden dağıtılacak CHP’nin kalesi olarak görülen Bakırköy dışarıdan bir aday gösterilirse bu dönem çok zorlanacak ve belki de seçimi kaybedecek çünkü Ak Partinin düşündüğü Belediye Başkan adayı Bakırköy halkının yakından tanıdığı bir isim Belediyeciliği ve Bakırköy’ü iyi bilen tanıyan ve daha önce Bakırköy Belediye Başkanlığı yapan Ali Talip Özdemir.

Önemli bir durum daha var Ali Talip Özdemir Ak Partinin aday oldu bu durumda Aday olması beklenen Ahmet Bahadırlı aday olmayacak gibime geliyor çünkü aralarındaki saygı ve dostluk her şeyin üzerinde.

Ali Talip Özdemir daha önce Bakırköy’de birlikte yol yürüdüğü çalışma arkadaşları ile seçimde birlikte hareket edecek mi ?

Onu da adaylık açıklamasından sonra kendisiyle yapacağımız röportajda herkes öğrenecek.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!