GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE SİNİRLER GERİLDİ                       

UKOME’nin Bakırköy İstanbul ve İncirli Caddesi’ndeki trafik düzenlemelerinin tepkileri devam ederken, General Şükrü Kanatlı Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yayalaştırılması, üstüne yol boyunca BELTUR büfeleri konulması esnafı çileden çıkardı.

Bakırköy General Şükrü Kanatlı Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yayalaştırılması projesi esnafın tepkisini çekti. İBB’nin 153 nolu çağrı merkezine yaptıkları şikayetlerine karşılık, “Trafiğe kapatılması ile ilgili konu ilçe belediyesince Büyükşehir Belediyemize iletilmiş olup, ilçe belediyesinin isteğine istinaden projelendirme çalışmaları yapılmıştır” cevabı alan esnaf, Bakırköy Belediyesi’nin ise konunun kendileriyle ilgisi olmadığı yönündeki açıklamasına “Kim yalan söylüyor?” diye tepki verdi.

General Şükrü Kanatlı Caddesi’ni trafiğe kapatarak yayalaştırma çalışmaları yapan İBB’nin, cadde üzerindeki Bakırköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bulunduğu alanlara BELTUR büfeleri için beton zemin yapması da esnafı çileden çıkardı.

HABER :Selvi Sarıtaç

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!