GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE GÖZÜNE KESTİRDİĞİ 18 ARAÇTA HIRSIZLIK YAPTI

Bakırköy ve Küçükçekmece’de 18 otomobilden hırsızlık yapan K.Ç., Bakırköy Asayiş Büro Amirliği’nin 54 kamerayı takibi sonucu suç ortağı E.M.B. ile birlikte yakalandı. K.Ç.’nin rap şarkıcısı Belemir Şahin’in aracından da radar sistemi çaldığı öğrenildi.
Bakırköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Şenlikköy’de 12 farklı araçtan amblem ve sensör çalan K.Ç.’yi 54 kameralı takip sonucu Küçükçekmece’de yakaladı. K.Ç.’nin ifadesinde çaldığı sensörleri mahalleden arkadaşı E.M.B.’ye verip karşılığında parça başı 500 TL aldığını ve E.M.B.’nin de 2 hırsızlık suçundan arandığını ifade etmesi üzerine E.M.B. adlı şahıs da Küçükçekmece’de yakalandı.


TEKER TEKER YEDEK PARÇACIYA SATMIŞ

E.M.B. sorgusunda suç ortağı K.Ç. ile birlikte çaldıkları sensörleri Başakşehir’de yedek parça işi yapan H.Y’ye parça başı 800 TL olmak üzere sattığını ifade etti. Bunun üzerine Bakırköy Asayiş Ekipleri’nin titiz çalışmaları sonucu H.Y. ikamet ettiği evden ifade vermek üzere alındı. H.Y. yedek parçaları kendi rızası ile ekiplere teslim etti ve çalınan parçalar muhafaza altına alındı. K.Ç. Şenlikköy Polis Merkezi Amirliği’nde gözaltına alınırken, E.M.S. ise Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edildi.
RAP ŞARKICISINI DA SOYMUŞ

18 farklı araçtan sensör ve radar sistemi çalan K.Ç.’nin rap şarkıcısı Belemir Şahin’in de park halindeki aracının radar sistemini bir dakika içerisinde çaldığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!