GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE DOKTORUN EVİNİ SOYAN HIRSIZ YAKALANDI

Bakırköy’de kadın doktorun evine girerek ziynet eşyaları ile anahtarını aldıkları otomobili çalan şüphelilerden Hakan A. (23) gözaltına alındı. Şüphelinin 45 suç kaydı olduğu belirlendi. Şüphelinin suç ortağı ile birlikte hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

Bakırköy’de 13 Aralık’ta başvuran doktor Emine. A evine giren hırsızların ziynet eşyaları ile kapıda park halindeki otomobilini çaldıklarını söyleyerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili başlatılan çalışmada şüphelilerin hırsızlık için binaya girdiklerinde güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Görüntülerde aparman kapısından içeri giren iki şüphelinin bina içinde dolaştığı görüldü. Hırsızlığı gerçekleştiren şüphelilerin daha sonra apartmandan hızlı çıkışları ardından park halindeki otomobili alarak uzaklaştıkları anlar da güvenlik kameralarına yansıdı.

DAHA ÖNCEDEN 45 KEZ GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ YİNE YAKALANDI

Polis olayla ilgili başlattığı çalışmada kısa sürede şüphelilerin kimliğini tespit etti. Daha önceden de polis tarafından 45 kez gözaltına alınan şüpheli Hakan A. yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelinin ayrıca 3 evden hırsızlık ve bir plaka hırsızlığının faili olduğu tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edilirken, kimliği belirlenen diğer şüphelinin yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Kaynak: DHA

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!