GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE DEHŞET GECESİ İKİ ÖLÜ

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde karısı ile boşanma aşamasındaki Mustafa Kolay, 3 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Cavide Sevgi Arapoğlu’nu uykusunda katletti. Kolay, daha sonra da aynı silahla intihar etti.
İstanbul’un Bakırköy ilçesi dün gece korkunç bir olaya sahne oldu. Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay (34) birlikte yaşadıkları evin yatak odasında başlarından vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

ÇİLİNGİRLE GİRDİLER
dün saat 4.00 sıralarında Zuhuratbaba Mahallesi’ndeki 5 katlı binanın 2’inci katında meydana geldi. İddialara göre, eşi ile boşanma aşamasında olan Mustafa Kolay, yaklaşık 3 yıldır Cavide Sevgi Arapoğlu ile birlikte yaşıyordu. Komşulardarn bazıları sesi duymasına rağmen, dışarıdan geldiğini düşünerek ihbarda bulunmadı.
Ancak korkunç gerçek çiftin iş yerine gelmediğinden şüphelenen arkadaşlarının olayın yaşandığı eve gelmesiyle anlaşıldı. Kapıyı defalarca çalmalarına rağmen açan olmayınca çilingir yardımı ile içeri giren arkadaşları Kolay ve Arapoğlu’nun cansız bedenleriyle karşılaştı.

ÖNCE CİNAYET, SONRA İNTİHAR
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri çiftin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Evin kapı ya da pencerelerinde herhangi bir zorlama izi olmamasından dolayı polis ekipleri, Mustafa Kolay’ın Cavide Sevgi Arapoğlu’nu silahla öldürdükten sonra intihar ettiği olasılığı üzerinde duruyor. Çiftin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!