GÜNDEM

BAKIRKÖY’DE AZILI HIRSIZLAR

15 günde 19 hırsızlık yaptılar! Yangın merdiveninde binaya girdiler.

İstanbul, Bakırköy,Avcılar, Esenyurt Beşiktaş, Şişli ve Küçükçekmece ilçelerinde 15 günde 19 ayrı hırsızlık olayına karışan 4 kişi gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalanan 4 hırsızın daha önceden de defalarca hırsızlık suçlarından kayıtlarının olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Bakırköy, Avcılar, Esenyurt, Beşiktaş, Şişli ve Küçükçekmece ilçelerinde meydana gelen 11 evden hırsızlık ve 8 adet otodan hırsızlık olaylarına karışan 4 hırsız Hırsızlık Büro Amirliği Ekiplerince yakalandı.

19 ayrı hırsızlık olayına karışan hırsızların peşine düşen polis kamera görüntülerinden her birini tek tek tespit etti. Bahse konu olayları gerçekleştirdiği tespit edilen; 21 yaşındaki Tuncay G. Nin 28 suç kaydı olduğu, 26 yaşındaki Yunus G.’ nin 45 suç kaydının olduğu, 22 yaşındaki Serhat Y.’ nin 34 suç kaydının olduğu, 25 yaşındaki Ahmet A.’nın ise 6 ayrı suçtan kaydının olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin bir binanın yangın merdiveninden girdikleri anlar ise kameralara yansıdı.

Kaynak :Sabah Haber

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!