GÜNDEM

BAKIRKÖY YEŞİLKÖY SAHİLİNDE RADYOCU DEHŞET SAÇTI

Bakırköy Yeşilköy sahilde bilinmeyen bir sebeple tartıştığı Mithat Şahin isimli bir vatandaşı silahla vuran Radyocu Ersin Koçbuğ tutuklanırken, ağır yaralanan Şahin ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Radyocuyla ilgili korkunç gerçek sorguda ortaya çıktı. İşte detaylar.
Olay önceki gün akşam 22.30 sıralarında Bakırköy’e bağlı Yeşilköy sahilde meydana geldi. Radyocu Ersin Koçbuğ, Mithat Şahin ile bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile silahını çıkaran Koçbuğ, Şahin’e ateş etti.


Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sabah’tan Huzeyfe Atıcı’nın haberine göre, bacağından ve karın boşluğundan vurulduğu tespit edilen Şahin Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
Gözaltına alınan Koçbuğ ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesi’nde Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ağır yaralanan Şahin’in ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
2 YIL ÖNCE YARGILANMIŞ

Öte yandan radyocu Ersin Koçbuğ’un 2020 yılında Bakırköy Adliyesi’nde beraberindeki üç sanık ile birlikte silahla tehdit suçundan yargılandığı ve 2 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!