GÜNDEM

BAKIRKÖY YEŞİLAY ŞUBE BAŞKANI NESLİHAN YAKIŞAN GÖZDER’İ ZİYARET ETTİ

7 / 14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler haftası dolayısıyla Yeşilay Bakırköy Şube Başkanı Neslihan Yakışan GÖZDER’i ziyaret etti.
GÖZDER yönetimi Başkan Ali Varlık yöneticiler gönüllü Öğretmenler tarafından öğrenim gören görme engelli kardeşlerimiz hepsi dernekteydi.


Tabi Derneğin olmazsa olmazı Mustafa Ercan Başkan derneğin her şeyi ile ilgilenen onların toplumda yer almaları için eğitimleri, ihtiyaçları ve toplumsal faaliyetlerini yapabilmeleri için olanakları sağlayan abileri Yeşilay Başkanına hoş geldiniz dedi.


Yeşilay başkanı Neslihan Yakışan kendileriyle bir araya geldiği için memnuniyetini dile getirdi.
Yeşilay Bakırköy olarak kısa zamanda çok yol kat ettiklerini Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğüyle etkinlikler yaparak gençlerin eğitilmelerini sağladıklarını bunun en etkin yolununsa spor yaparak sağlandığını satranç turnuvaları düzenlediklerini bu turnuvalar arasında katılımcıların bağımlılıklardan nasıl kurtulacaklarının uzmanlar tarafından kendilerine anlatıldığını ve bağımlılık çeşitlerini Sigara, Alkol, Uyuşturucu ve Teknolojik bağımlılık olarak özellikle gençler için tehlikeli boyutlarda olduğunu ve hem aileleri bilgilendirmek hem de gençleri bağımlılıklardan uzaklaştırmak için çalıştıklarını dile getirdi.


Mustafa Ercan GÖZDER olarak ortak eğitim, spor ve çalışmaları yapabileceklerini söyledi Neslihan Başkan da Satranç eğitimi verebileceklerinin ve bir satranç turnuvası düzenleyebileceklerini dile getirdi.
Her iki tarafta ziyaretten memnun kaldıklarını yakın zamanda gene bir araya gelmek istediklerini dile getirerek ziyaret sona erdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!