SPOR

BAKIRKÖY YENİMAHALLE KADIN FUTBOL TAKIMIMIZ FLAY-OF’TA

Bakırköy Yenimahalle Futbol Kulübü Kadın Takımı, Play-off’a katılmaya hak kazandı. Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde oynadığı son maçta 10 gol atarak tartışmasız galibiyet kazanan kadın sporcular, Türkiye şampiyonasına gitmeyi de garantilediler.

Bakırköy Yenimahalle Futbol Kulübü Kadın Takımı, 3. Lig B Grubu 10. Hafta maçında, Play-off’a katılmaya hak kazandı.

Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’ne 10 gol atarak izleyenleri kendilerine hayran bırakan kadın oyuncular, Bakırköy’ün adını tüm Türkiye’ye duyuracaklarını söylediler.
Bu gün oynan maçta Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü’nü gole boğan Yenimahalle Futbol Kulübü Kadın Takımı oyunculardan Meriç 7, Gülşah 2, Emine ise 1 gol atarak toplamda 10 puanın sahibi oldu.

Kendi kalelerine gol attırmayan oyuncular olarak da izleyicilerden büyük alkış alan kadın oyuncular, Türkiye şampiyonasına gitmeyi de garantilediler.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği tarihte ilk olarak Adana’ya, oradan da Türkiye’nin dört bir yanında play-off’a yükselen bölge takımlarıyla karşı karşıya gelecek olan Bakırköy Yenimahalle Futbol Kulübü Kadın Futbol Takımı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.
Futbol Akademisi mezunu olan Bakırköy Belediyesi çalışanı Şenol Çelik, 3 yıl süren kurmuş aşamalarının ardından şampiyonluk olacaklarına söz verdiklerini belirterek, öncelikle kendilerine destek veren tüm sporseverlere teşekkür etti.
Güçlü bir kadın futbol takımı kurmak için çok çalıştıklarını ve bunu da başardıklarına inandığını belirten Çelik, ilk maçlarında tek bir gol yemeyeceklerinin sözünü verdiğini, Play-off’a yükseldikleri son maçlarında verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, “Kulübümüz, Bakırköy tarihinde 2. Lige çıkacak ilk kadın takımı olacak” sözünü yeniledi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!