GÜNDEM

BAKIRKÖY SAHİLİ İÇLER ACISI          

Bakırköy sahilinin cuma ve cumartesi günkü görüntüsü vatandaşları pes dedirtti. Ekşi Sözlük ve Twitter gibi sosyal medya uygulamalarında konuyu gündeme getiren vatandaşlar, “Sahilin hali perişan. Vatandaşların büyük bir kısmı duyarsız ama belediye de ne iş yapıyor?” diye sordu.

VATANDAŞ DUYARSIZ BELEDİYE UMARSIZ GİBİ!

Bakırköy sahilinde ortaya çıkan görüntüler ilçe sakinlerinin tepkisini topladı. Twitter ve Ekşi Sözlük gibi sosyal medya uygulamalarında konuyu gündeme taşıyan Bakırköylüler, “Yaşadığımız ilçede sahile inemez olduk, her yeri pislik götürüyor” yorumunda bulundu. Konuyu ilk olarak gündeme getiren ‘Yerli Filozof’ kullanıcı adlı bir vatandaş, “En son 1 sene önce geldiğim sahile tekrar geldim ve gördüm ki Bakırköy sahili içler acısı bir hale gelmiş. Bakırköy Belediyesi ne iş yapıyor, bu ne vaziyet Bülent başkan” ifadelerini kullandı. Twitter’da konuya ilişkin tepkisini dile getiren Cafer Aslancan da “Vatandaşlar duyarsız. Maalesef eğitim almamışlar. Onu anladık. Ama beleidye de umarsız gibi” dedi.

BAZILARINA ÇÖPÜNÜ ÇÖPE ATMA EĞİTİMİ VERİLMELİ

Bakırköy sahilindeki çirkin görüntülere tepkisini gösteren Selda Zeybek de vatandaşların duyarsızlığından dert yandı. Zeybek, “İnsanlar bu kadar eğitimsiz olabilir mi diye düşünüyordum ama olabiliyormuş. Bu insanların bazılarına hakikaten çöpünü çöpe atma eğitimi verilmeli” diye konuştu. Efe Kurtbay da ortaya çıkan görüntüler nedeniyle sadece belediyenin eleştirilmesinin yanlış olduğunu ifade ederek, “Bu manzaranın sebebi sadece belediye değil. Vatandaşlarımız da çuvaldızı bir zahmet kendine batıracak. Çöp toplamak sadece çöpçülerin işi değildir. Herkes yediğini, içtiğini çöpe atmalı” dedi. Kemalettin Abalı ise çocukluğunun Bakırköy de geçtiğini belirterek, “Maalesef Bakırköy sahili eski günlerini aratıyor” ifadesini kullandı.

Haber kaynak : Anıl Boduç

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!