GÜNDEMSİYASET

BAKIRKÖY MHP İLÇE BAŞKANLIĞI KAHVALTIDA BAKIRKÖY’LÜLERLE BİR ARAYAGELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıya, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, MHP Bakırköy İlçe Başkan Turgut İnan, MHP Bakırköy Meclis Üyesi Ahmet Altun, vatandaşlar ve üyelerle bir araya geldiler.

Konuşma yapan İl Başkanı Gür; “Sorumluluklarımızın farkındayız, lakin meydana getirdiğimiz bu samimi, inanmış, güçlü yapı ile her türlü sorumluluğun üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Vatandaşlarımızın her şeyin en güzeline layık olduğunu biliyoruz. Gerçekleştireceğimiz saha programları ile her bir vatandaşımızla tek tek kucaklaşacağız, ziyaret edilmedik esnaf, gidilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmayacağız. Sorunları ile yakından ilgilenip çözüm noktasında bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz” diye konuştu.


MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem yaptığı konuşmasında öncelikle bir Bakırköy’lü olarak burada bulunmaktan mutluluk duydum.
Başta Bakırköy sivil toplum kuruluşları , Muhtarlar , Kent Konseyi ve Mhp Bakırköy İlçe teşkilatına bu kahvaltılı toplantıyı düzenledikleri için teşekkür ediyorum.


Bakırköy’de ikamet eden biri olarak Bakırköy’ün sorunlarını yakından takip ediyor ve gerekli yerlerde müdahil oluyorum.
İlçe Başkanımız Turgut İnan Bakırköy’ün haklarını sonuna kadar savunmakta Bakırköylü’nün zararına alınan tüm kararları mahkemeye götürerek yürütmeleri durdurmuştur ve durdurmaya devam edecek bizle Bakırköy’de yaşayan farklı Partiler gönül vermiş ama beraber yaşayan insanlarız . Sorunlarımızı birlik içinde kendimiz çözmeliyiz dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!