GÜNDEM

BAKIRKÖY LİSESİ MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİ PİLAV GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİLER

Her yıl 19 Mayıs günü Bakırköy Lisesi’nin bahçesinde düzenlenen pilav günü, hava muhalefeti nedeniyle 22 Mayıs Pazar günü Bakırköy Demokrasi Parkı’nda yapıldı.

Dernek üyeleri haricinde Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahadırlı, Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç, Belediye Başkan Yardımcısı Tarkan Ellergezen, Belediye Başkan Yardımcısı Taşkın Toprak, AKP Meclis Üyesi Servet Toraman, İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Denli, Bakırköy Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, Zafer Partisi İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve sevgili eşi ,siyasi partilerin yöneticileri, Dernek yöneticileri katıldılar.


Üç yıldır pandemi nedeniyle yapılmayan pilav günü bu sene yapıldı.
Üç yıldır yapılamayan pilav gününe Bakırköy halkı yoğun ilgi gösterdi. Dernek Başkanı Nihat Yılmaz tüm katılımcılara teşekkür etti, bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmasında, Bakırköy Lisesi Mezunları Ve Mensupları Derneği ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Derneğin sonbaharda yapılacak gecesinde bir arada olacaklarının sözünü verdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!