GÜNDEM

BAKIRKÖY KENTSEL DÖNÜŞÜM DAYANIŞMA PLATFORMU GÜÇLÜ BİR KAMUOYU BASKISI İÇİN MEYDANDA BİR HALK ÇADIRI KURUYOR!

“Deprem yakın, mahallemde yaşamak hakkım!” diyerek yola çıkan Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, Yetkili kişi ve kurumlardan aldığı tüm bilgileri halkla paylaşarak, güçlü bir kamuoyu baskısı yaratmaya hazırlanıyor.

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri, 10.00-14.00 saatleri arasında kurmayı planladığımız Halk Çadırı’nda, Bakırköylüleri, kentsel dönüşümle ilgili yürüttüğümüz süreçten ve konuyla ilgili tüm gelişmelerden haberdar edeceğiz. Halk Çadırı etkinlikleri arasında, Bakırköy’ün; Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Cevizlik, Zeytinlik, Yeşilyurt, Yeşilköy, Şenlikköy ve Basınköy olmak üzere toplam 11 mahallesi için meri imar planı üzerine +1 kat artışı talep eden imza kampanyası ve Bakırköy’deki kentsel dönüşüm sorununun boyutlarını ortaya koyan bir anket de bulunmaktadır.

Güçlü bir kamuoyu baskısı için tüm Bakırköylülerin katılımı son derece önemli olup, etkinliklerin başlayacağı tarih, yine basın aracılığıyla duyurulacaktır. Bu anlamda, bizlere desteğini esirgemeyen Bakırköy Kaymakamı Sn. Nazmi Günlü’ye teşekkür ediyor, Bakırköylüler olarak, tüm yetkili kişi ve kurumlar ile koordinasyonumuz sağlandığında, sorunun ortak akıl ile çözüleceğine inanıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu İletişim için

 e-mail adresimiz: bakirkoykentseldonusum@gmail.com

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!