GÜNDEM

BAKIRKÖY KENT KONSEYİNİN DÜZENLEDİĞİ YAVUZ DİZDARLA DÜNDEN BUGÜNE SÖYLEŞİSİ

Halkın sesini Dr. Psikolog Sosyolog Serap Duygulu sordu Doç. Dr. Yavuz Dizdar cevapladı.
Kanser ile mücadele ve gıdalarda nelere dikkat etmeliyiz konusunda pazar gününün yüksek sıcağında yüksek katılımın olduğu Söyleşi son derece başarılı geçti. Doç. Dr. Yavuz Dizdar kalabalığı gördüğünde Kent Konseyi Başkanı Halim Kızılırmak’a teşekkür etttiğini açık ve net bir şekilde ifade ederken, insanoğlunun kendini dinlememesini, gıdalarda olan tehlikeleri, meme kanseri ile rahim ağzı kanserinde yanlış bilinenleri açıkladı.


Halka davet edilen KK Başkanı Halim Kızılırmak şu an ateşten gönlek giydiklerini en zor iş olan barış ve koordinasyon içerisinde yürümenin zorluklarına değinirken, KK lerinin yasal olarak kurulduğunu, yasal olarak yaptırımları olmasada yarı kamu olduğunu bu oluşumun çatısının tepesinde bir yerde olunmaktan dolayı bileşenler vasıtası yaptırım güçleri olduğunu; bunu hiç bir zaman düşünce ve eylem olarak yanlış maksatlarla kullanılmaya müsaade etmeyeceklerini vurgulayarak, kardeşlik barış samimiyet ve şeffaflık hedefleri olduğunu kulaklarını tıkadıklarını ve bir beslenme şekli olan dedikodusal olumsuz konuşmarı ise herkesin bir defteri var yazar, biz yolumuza koordinasyon içerisinde devam ediyoruz diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.


Bakırköy Belediye Sağlık İşleri Müdürü Mustafa Kemal Mısırlıoğlu da Kent Konseyinin düzenlediği bu söyleşide halkın ilgisine dikkat çekerken Belediye Sağlık İşlerinin yaptıklarından ve halka sunulan hizmetlerden bahsetti. Program akışında sunumu İşitme Engelli ve aynı zamanda İED Başkanı Pelin Atik yaptı. Daha sonrasında Doç. Dr. Yavuz Dizdar beslenme ile ilgili ve kanser ile ilgili yaptığı söyleside dikkat çeken bir çok konuyu 2 saate yakın bir zaman içerisinde dile getirdi.

Söyleşi sonrasında verilen Kokteyl neşe ile sonuçlandı.
Bir sonraki konularının Deprem olduğunu belirten Kızılırmak konuklarının Rasathane Müdürü olacağını belirtti.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!