GÜNDEM

BAKIRKÖY KENT KONSEYİ’NDEN GÖRKEMLİ BAYRAM ŞÖLENİ

Bakırköy Kent Konseyi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı şöleni Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda geniş bir katılımla gerçekleşti.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun da katıldığı şölen izleyicilerden ve Bakırköy halkından tam not aldı.

Bakırköy Kent Konseyi Gençlik Merkezi Orskestrası konseri ile başlayan program Yörem Turizm Folklör ve Araştırma Derneği Halk Oyunları ekibinin folklor gösterisi ile devam ederken İstanbul Kültür Üniversitesi İşaret Dili Korosu’nun farkındalık yaratan sahne performansı da izleyicilerden tam not aldı.

Başarılı TV programcıları Barbaros Baltacı ve Dilek Karadeniz’in sunduğu organizasyonda konuşan Bakırköy Kent Konseyi Başkanı Mali Müşavir Halim Kızılırmak, Bakırköy Kent Konseyi olarak kavga etmeden istişare ederek Bakırköy’ün daha iyi olması için tüm sivil toplum örgütleri ile koordineli olarak çalıştıklarını belirterek emek veren destek veren herkese teşekkür ederek bundan sonra da çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da kutlayan Başkan Halim Kızılırmak organizasyona emek veren katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!