GÜNDEM

BAKIRKÖY KAYMAKAMLIĞININ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İLE DEPREMZEDELERE VERİLEN İFTARDA BİR ARAYA GELİNDİ

Bakırköy kaymakamlığı’nın düzenlediği Şehit yakınları ve depremzedelerin katıldığı iftar yemeği Florya Hatay Sofrasında gerçekleştirildi.
İftara Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Bakırköy Garnizon Komutanı Albay İsmail Kuzgun, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Cuma Parlak ve ilçe yönetimi, MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, İyi Parti Bakırköy İlçe Başkanı Nilay Merder, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Cepni, Bakırköy İlçe Sağlık Müdürü Bekir Turan, Bakırköy Müftüsü Şahabettin Karabay, Bakırköy Mahalle Muhtarları, Şehit ve Gazi Aileleri, Depremzedeler, Dernek yöneticileri katıldılar. Yemekten sonra Müftü Şahabettin Karabay İftar Duasını yaptı.


Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada: “Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyorum. Ramazanın bereketiyle daha neşeli bir ortam olsun isterdik ama bu sefer deprem nedeniyle zor bir ortamda gerçekleştiriyoruz tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dilerken, Ramazan Ayınınzında mübarek olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!