GÜNDEM

BAKIRKÖY DE KİRALAR NEDEN YÜKSEK ( ZAFER TABAŞ )

Son dönemlerde özellikle ocak ayından itibaren kiralık evlerde büyük bir talep artışı olduğunu görüyoruz bu da kiralık evlerin fiyatlarının artmasına neden oluyor 3 ay öncesine kadar 2000 tl olan bir evin fiyatı şuan 2750tl ile 3500tl arasına değişmektedir.
Bu ay ve önümüzdeki ay tayin ve atamalar yapıldığından dolayı ve kentsel dönüşüm projesinede dahil olan ev sahiplerinin bulunduğu bölgede kiralık ev aramalarından dolayı emlak sektöründe bir yoğunluk sağladı.

Kentsel dönüşüm kapsamında bakırköy’ün genelinde yaşanan hareketlilikten dolayı ve yenilenen Bakırköy’ün eski yoğun ve cıvıl cıvıl olan günlerine dönmesine az bi zaman kaldı.
Bölgede şu an 5 kat olan imar planın 6.katın onayı da geldiğinde hem yaya hem trafik açısından daha yoğun günler geçirecek olan Bakırköy haliyle kiralık ve satılık evlerin fiyatlarının da artmasına neden olacaktır. Ayrıca şuan yatırımcılar için gözde yerlerden biri olan Bakırköy bu yatırımı ikiye katlamak isteyenler için de ideal bir bölgedir.


Metronun da açılması ile özellikle yaya trafiğinin artması beklenen ve her geçen gün popülerliği daha da artan Bakırköy özellikle turistlerin en çok tercih ettiği yerlerden biridir. Geçen yıl 350,000 tl olan örnek bir evin şuan ki değeri 500.000 tl oldu her gecen günün de Bakırköy’ün değerinin de artmasına neden oluyor.
Bakırköy belediyesinin 6. Kata onay vermesi ve şuan Büyükşehir belediyesinde onay alması bekleniyor onay alınınca da. Bakırköy tam bir şantiye alanına dönüşecektir.

EMLAK DANIŞMANI
Zafer Tabaş
Baran emlak
Bakırköy

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!