GÜNDEM

BAKIRKÖY BELEDİYESİNE AVUKAT ALIMI YAPILACAK

Devlet Kurumuna 6500 TL Maaş ile Personel Alımı

Devlet kurumuna kamu personeli alımı için iş ilanı duyurusu yayınlandı. Personeli alımı iş ilanları bilgilerinde Bakırköy belediyesi kendi içinde görevlendirilmesi için avukat alımı yapacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Bakırköy belediyesi avukat ilanı son başvuru tarihi 17.04.2021 olarak açıklanmıştır.

Başvuru işlemi yapmak isteyen tüm kişilerin aşağıda yazılı olan adrese şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

Sakızağacı mahallesi Kennedy caddesi No. 99 Kat:3 Bakırköy tıp merkezi – İstanbul

Lütfen dikkatli bir şekilde inceleyiniz.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuracak bütün bay ve bayan vatandaşların Türk vatandaşı olması gerekmekte.

2 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru işlemi yapmak isteyen bütün şahısların kamu haklarından mahrum olmaması gerekiyor.

3 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuracak tüm şahısların affedilmiş olsalar dahi devletin ve ülkenin güvenlik işlemine karşı her hangi bir suç işlememiş olması lazım.

4 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün kişilerin devletin Anayasal düzeni yıkmaya çalışmak ve devletin işleyişine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

5 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün kişilerin kadrolar için aranmış diğer başvuru özelliklerini taşıması gerekmekte.

6 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru yapacak olan şahısların duyurusu yapılmış olan kadrolar için mezun olunan okullar nedeni ile eğitim şartını taşıması gerekiyor.

7 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru işleminde bulunacak olan şahısların Yapılacak olan Güvenlik Soruşturmalarının ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlarının olumlu olması gerekmekte.

8 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru işleminde bulunacak bütün şahısların yasa dışı örgütlerin propagandasını yapmamış olması gerekiyor.

9 – Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru yapmak isteyen vatandaşların yasadışı örgütler ile eylem birliği içinde bulunmamış olması gerekiyor.

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru işleminde bulunacak olan bütün adayların Kimlik kartının aslı ya da kurum tarafından onaylanmak için fotokopisi gerekiyor.

2. Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru işlemi yapmak isteyen bütün adayların Diploma belgelerinin aslı ya da noter üzerinden onaylı örneği ya da e-devlet üstünden alınmış olan barkotlu olan mezuniyet belgesi gerekiyor.

3. Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru yapmak isteyen bütün tüm insanların Yabancı Okullardan mezunların Denklik Belgesinin aslı ya da noter tarafından onaylı örneği gerekiyor.

4. Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

5. Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuracak bütün bay ve bayan adayların işlerini sürekli şekilde yapmalarına engel olabilecek bir durumu olmadığına ait resmi beyan gerekmekte.

6. Bakırköy belediyesi avukat ilanına başvuru yapacak olan bütün insanların biyometrik fotoğrafı gerekiyor ve bir taneside forma yapıştırılması gerekiyor.

KAYNAK: KAMU PERSONEL ALIMI

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!