GÜNDEM

BAKIRKÖY BELEDİYESİ ATATÜRK YAŞAM KÖYÜN’DE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Atatürk Yaşam Köyü Stadındaki Cumhuriyet Bayramı törenine Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Garnizon Komutanı İsmail  Kuzgun, Belediye Başkan Vekili Mahir Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Cavit Ganiç ve Tarkan Ellergezen, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Alper İnanç , Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, Mhp İlçe Başkanı  Turgut İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Fatih Cepni, İlçe Sağlık Müdürü Bekir Turan, Siyasi Partilerin İlçe Yöneticileri, Bakırköy Belediyesi Meclis Üyeleri  ve vatandaşlar katıldılar.

Pandemi dolayısı ile 2 yıldır yapılamayan Törenlere vatandaşları büyük ilgi gösterdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımdan sonra  Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü Törende gösteri yapan öğrenciler ve Öğretmenlerini selamlayıp hoş geldiniz dedi. Daha sonra  günün anlam ve önemini  belirten konuşmasını yaptı .

Bakırköy ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü  sporda, Resim ve Müzik dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini sırası ile Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkan Vekili Mahir Çelik,Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç , İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Alper İnanç, Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane , Turgut İnan , Kamu Kurum Müdürleri verdiler .

Daha sonra Bakırköy Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden oluşan Bando takımı güzel bir gösteri sergilediler. Ardından Okulların geçit töreni düzenlendi . Kaymakam Nazmi günlü öğrencilerle resim çektirdikten sonra tören alanından ayrıldı.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!