GÜNDEM

BAKIRKÖY BELEDİYE İŞÇİLERİ HAK ARARKEN TOPLUMU RAHATSIZ ETMEYİN

Yaklaşık 60 gündür devam eden Bakırköy Belediyesi  işçilerinin HAK ARAMA  grevi  devam etmekte.

Bizlerde çalışan işçilerimizin haklarını sonuna kadar almaları taraftarıyız ama;

Sizler hak ararken  Bakırköy’de yaşayan ve sizlerin maaşlarını verdikleri vergilerle ödeyen Bakırköy’lüleri çaldığınız düdükler ve yüksek sesli müzik çalarak rahatsız etmetesiniz böyle hak aramak olmaz.

Bakırköy nüfus olarak % 50 den fazlası 50 ve üstü yaşlarda hasta olan ve gürültüden rahatsız olanlar olmaktalar.

Sendika Yetkilileri sadece Ücreti ne kadar yükseltirim ne koparırsam işçiler üzerinden o kadar alırım mantığıyla sürekli yaygara çıkarmaktalar. Bundan vazgeçsinler hak aramak işçiyi işverenle sürekli karşı karşıya getirmek değil makul olan iki tarafında kabulleneceği şekilde teklifler vermektir.

 Ama görüyoruz ki genelde uçuk kaçık verilemeyecek ücretler talep edilmekte, SAYIN Sendika yöneticileri bu para Bakırköy Halkının parası Belediyenin ya da Özel bir Şirketin parası değil.

Siyasilerin yakın akraba ve çevrelerini belediyelere yerleştirmeleri belediye kadrolarını gereğinden fazla şişirmekte neredeyse Belediye bütçesinin % 60 personel  gideri  Bakırköy’ün diğer sorunları nasıl yapılacak kalan parayla bir düşünün.

Son olarak tabii ki haklarınızı arayacaksınız ama başkalarının haklarını engelleyerek değil ,yoksa bu işin sonu iyi olmayacak

BENDEN SÖYLEMESİ……

Ramazan Koşak

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!