GÜNDEM

BAKIRKÖY ADD BAŞKANINA ASILSIZ İTHAMLAR

Bu gün hakkında yapılan suçlamalar ve asılsız konuları konuşmak için ADD Bakırköy ilçe Başkanı özlem Altun’u dernekte ziyaret ettim.
2018 yılında Bakırköy ADD şube Başkanlığına seçilen Özlem Altun İlk yılında tecrübesiz olmasına rağmen 6 etkinlik yaparak Atatürkçü Düşünce Derneği olarak çalışmalarına devam etmiş bizlerde yerel basın olarak bu etkinlikleri yakından takip etmiştik. 2019 yılına gelindiğinde 10 etkinlik ile gene faaliyetlerine devam eden ADD Bakırköy Şube Başkanı Özlem Altun ilk defa Bakırköy halkının göreceği ATATÜRK tırını Bakırköy Cumhuriyet meydanına getirtmiş ve yaklaşık 100.000 kişi bu tırı ziyaret etmişti.
Gelelim 2020 yılına bu dönemde Pandemi ortaya çıkması nedeniyle faaliyetlere ara verilmesine rağmen Başkan internet üzerinden panel ve toplantılarına devam etmiş ve beğeni kazanmıştı.
2021 yılında gene pandemi koşullarının devam etmesiyle genelde internet ortamında konuklarla etkinlikler düzenlemek kaydıyla çalışmalarını sürdürmüştür.


20022 yılı pandeminin bitmesiyle 10 etkinlik düzenlemiş bu etkinliklerin yaklaşık 5 tanesinde ünlü konuşmacılar davet edilmiş ve Tarık Akan gösteri merkezinde Bakırköy halkının da katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Şimdi gelelim ADD Bakırköy İlçe Başkanı Özlem Altun’a onun bu çalışma azmi ve isteği beni de etkilemiş ve Atamızın adını taşıyan bu derneğin bir parçası olmak ve onun düşüncelerini herkese aktarmak istedim. derneğe üye oldum ve herkese bu derneğe sahip çıkmalarını çünkü Atamızın gelecek nesillere gösterdiği yolun buradan geçtiğini biliyordum!
Ama öyle değil ADD son zamanlarda çalkantılar geçirmekte Başta Genel Merkez olmak üzere kısa dönemde birçok Genel Başkan değişimi oldu ve dışarıdan müdahaleler ve iç çekişmeler yaşanmakta üzülerek söylüyorum ki ADD eski ADD değil sanki siyasi bir parti birileri bir yerlere gelebilmek için bu güzide derneği basamak olarak kullanmak için çirkin oyunlar içine girebilmekte ve yapılan güzel şeyleri görmezden gelerek kendi çıkarlarına ters düşen ve istediklerine ulaşamayınca da kötü ithamlarda bulunarak bu dernekte gönüllülük esasına göre zamanlarından feragat ederek çalışan emek verenleri kendi emelleri doğrultusunda karalayarak suçlayarak bir yerlere geleceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Çünkü gerçekler er yada geç ortaya çıkar ve o zaman onlar kaçacak delik ararlar.
Genç bir Atatürk kızı bu doğrultuda çalışmalarına devam etmekte ve herkese hodri meydan demekte yanlı ve daha önceden tasarlanarak kendisine yapılan komployu yakın zamanda BELGELERİYLE hepsinin suratına çarpacağına emin ve diyor ki ” ÇİĞ YEMEDİM Kİ KARNIM AĞRISIN”
Bu arada daha önce bu güzide derneğin içinde bulunan ve Bakırköy’de tanınan simaların da şapkalarını önlerine koyup düşünmelerini tavsiye ediyorum sonra gerçekler ortaya çıkınca kimsenin yüzüne bakamazlar.
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE VE ATANIN YOLUNDA OLAN HERKESE SELAMLAR

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!