GÜNDEM

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İŞGAL EDİLEN CADDE VE SOKAKLARDA DENETİM YAPTI

İki yıldır uygulanan esnaf ve işyeri işgaliye denetimlerinde zabıta ekipleri göz açtırmadı.

BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKANI DR. HAKAN BAHADIR’IN Başlattığı yeni düzenleme ile Bahçelievler halkına temiz ve ferah yürüyüş alanlarının açılması konusunda ciddi çalışmalar yürütülüyor.

 Bu bağlamda iki yıldır düzenli olarak yapılmakta olan işgal edilen yerlerin denetimi hızla sürüyor zabıta ekiplerinin konuya titizlik ile devam ettiğini gözlemlediğimiz denetimlerine eşlik ettik.

Çevre esnafa ve iş yerlerine yetkililerin bilgi verip kaldırım cadde sokakların yer işgalinden kurtarıp yürüyüş yollarının açılmasına konusunda yardımcı olmaları teşvik ediliyor kurala uymayanlar ve direnenler ise anında idari soruşturma ve para cezalarını anında tebliğ edilip bu konunun ciddiyeti sağlanmış oluyor.

Gerek kontrollerden gerek bu uygulamalardan halkında memnun olduğunu söyleyen yetkililer bu hususa sadece ana cadde esnafı değil bütün ara sokaklar arter yollar ve varsa kamu kurum ve kuruluşlarında özen göstermesi gerektiğini ve bu denetimlerin artacağını hızlı ve rutin bir şekilde devam edeceğini beyan ettiler.

Kalabalık yerleşim yerlerinde bu denetimler her hafta devam etmekte olduğunu söyleyen yetkililer özellikle Yenibosna Mahmutbey Kocasinan Yayla ve diğer önemli cadde ve sokaklarda ise temizlik ve yürüme alanlarının açılması ile halkın memnun olduğunu vede aralıksız kontrollerin devam ettiğini dile getirdiler.

 Halkın bu konuda güvenini kazanan yetkililer vatandaşa olumlu çalışmaların devam edeceğini belirttiler ve yetkililer bu şekilde daha güvenli bir çevre oluşturma çabasında olduklarını dile getirdiler.

Haber ve Fotoğraf

İbrahim ÖZKAN

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!