GÜNDEM

BAĞCILARDA KOKOJÖNN KOKOREÇ AÇILDI                                                                                                                 

Sektörel anlamda hızla büyüyen Bağcılar ilçesi  yeni bir işletme daha dahil oldu.

Murat Sipahi  Bahattin Tekiner  ve Sedat Büyük  gibi değerli işletme sahipler olduğu Kokojõnn Kokoreç Salonu Bağlar Mahallesi Atatürk Caddesi No:22’ de hizmet vermeye başladı.

Hafta sonu gerçekleşen açılışa AK Parti kurucu üyelerinden ve eski Milletvekili Metin Külünk, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve sevenleri katıldı.

Kokoreç başta olmak üzere gibi birçok lezzeti Bağcılarlı vatandaşlarla buluşturmak istedikleri için kolları sıvadıklarını kaydeden İşletme Sahibi Murat Sipahi, öncelikle sağlığa önem verdiklerini dile getirdi.

Kokoreç, ızgara ve diğer ürünlerini titizlik ile müşterilerine sunduklarını, müşterilerin bu konuda gönül rahatlığıyla kendilerini tercih edilebileceklerini kaydetti.

Murat Sipahi, birçok etkinliğe davet edilmiş biri olarak belirtmeliyim ki, Kokojönn Açılışı’nı deneyimlemek benim için farklı ve özel bir anı oldu.

Genç girişimcilere olan inancımı ve desteğimi somut bir şekilde gösterme fırsatı bulduğum bu etkinlik, İstanbul’un kalbinde, Bağcılar’da gerçekleşti.

 Kokojönn’ü ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bu lezzet yolculuğunu deneyimlemeniz, bizzat orada hissettiğim duyguları daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.

Her zaman dediğim gibi, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlara inanmalı, onları desteklemeli ve onların yanında olmalıyız.

Kokojönn’ün açılışı, bu inancın ve desteğin somut bir örneği oldu. Bu özel günü bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler ederim ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!