GÜNDEM

AYANCIK’IN FEDAKAR EVLADI KANDEMİR SARISOY BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

Ayancık’ın sevilen siması Kandemir Sarısoy, uzun yıllarını halka hizmete adamış bir isim. 1962 doğumlu Sarısoy, eğitimini Ayancık ve Sinop’ta tamamlayarak, Anadolu Üniversitesi Tarım Teknolojisi bölümünden mezun oldu. Ayancık Belediyesi’nden emekliye ayrılan Sarısoy, Cevizli Spor Kulübü başkanlığı ve Ayancık Halk Eğitim Merkezi bünyesinde organik tarım ve futbol kursları vererek topluma katkıda bulundu. Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve uluslararası UNESCO sertifikalı Organik Tarım eğitmeni olan Sarısoy, şimdi de CHP Ayancık Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıkladı.

Sarısoy’un adaylığı, Ayancık’ta heyecan yarattı. Yıllarca halka hizmet eden ve pek çok başarıya imza atan Sarısoy, şimdi de belediye meclisinde hizmet etmeye hazırlanıyor. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle tanınan Sarısoy, Ayancık’ın geleceğine yön vermek için hazır.

Kandemir Sarısoy’un aday adaylığı, Ayancık için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Ayancık’ın sevgi ve saygısını kazanmış bir ismin mecliste yer alması, Ayancık’ın geleceği için umut verici. Sarısoy, “Takdir sizlerin” diyerek, Ayancık halkının desteğini bekliyor.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!