SİYASET

ALİ TALİP ÖZDEMİR ‘BAKIRKÖY BELEDİYESİNİN KAPILARI DAİMA HALKA AÇIK OLACAK’

Ali Talip Özdemir Kahvaltılı toplantıda Ak Parti ve MHP teşkilatlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Bakırköylü seçmenle bugün bir araya gelen Eski Çevre Bakanı, Anavatan Partisi Genel Başkanı, Bakırköy Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti’den yeniden Bakırköy Belediye Başkan Adayı olan Ali Talip Özdemir, Yeniden Bakırköy Belediye başkanı olduğu takdirde belediyenin kapılarının herkese açık olacağını söyledi.


Cumhur İttifakında yer alan Ak Parti ve MHP teşkilatlarının katıldığı etkinlikte bir araya gelen Bakırköy Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir’e, Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Av. Cuma Parlak, Milliyetçi Hareket Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, Her iki partinin Kadın ve Gençlik Kolları, Partililer ile Geçmiş dönem DSP Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Fatinoğlu ve sivil Toplum Kuruluşları eşlik ettiler.

Çevre Bakanlığını Kuran kişi olarak Bakırköy’e, Bu bakanlığı ileriye taşıyan Murat Kurumu da İstanbul’un başında geldikleri taktirde el birliği ile İstanbul’u kusursuz bir hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Özdemir, “Artık kenetlenme zamanı. Kavgaya tartışmaya yer yok hangi parti hangi din hangi renk diye ayırt etmeden kucaklaşmak gerekiyor. Belediyecilik parti işi değildir. Hizmet işidir. Hizmeti de ehline vermek gerekir” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!