YAZARLAR

ZİRVE YOLUNDAKİ TRABZONSPOR

Geçen hafta yaşanan hakem faciasından sonra Kasımpaşa ve Trabzonspor arasında çekişmeli ve zevkli bir maç oynandı. İki takımda çok çabaladı ve iyi oynadı.

Trabzonspor maça Flavio’nun sakatlığı nedeniyle Abdulkadir Parmak’la başladı.

 Maçın 24. dakikasında Djaniny rakibinden topu aldıktan sonra şık bir çalım atıp golünü attı. (Kasımpaşa’nın kalecisi golde hatalıydı).

 39. dakikada top Berat’ın eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Eski Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan’ın penaltıdan attığı golle skora eşitlik geldi.

61. dakikada Bakasetas’ın sağdan kullandığı kornerde arka direkte Djaniny topu Nwakaeme’nin önüne indirdi. Altı pastaki Nwakaeme’nin şutunda, top üst direkten döndü.

 73. dakikada Djaniny’nin şutunda top ağlara giderken Tosic topu çizgiden kurtardı ancak devamında top Bakasetas’da kaldı ve Bakasetas topu ağlarla buluşturdu.

Uğurcan yine iyiydi ancak Uğurcan penaltılarda çok kötü. Ligin en iyi kalecilerinden olan Uğurcan penaltılarda ligin en kötü kalecilerinden biri.

Serkan kötüydü. Oyundan çıktıktan sonra sağ beke Abdulkadir Parmak geçti ve iyi oynadı. Hugo ve Edgar hatasızdı. Marlon fena değildi.

Berat’ın performansı son zamanlarda azaldı ancak yine de gayet iyiydi. Flavio’nun yokluğundan dolayı maçta forma giyen Abdulkadir Parmak başlarda adaptasyon sorunu geçirse de sonlara doğru toparladı.

Nwakaeme iyiydi. Bakasetas skora etki etmesine rağmen kötü bir oyun sergiledi lakin golü attıktan sonra kendine geldi.Ekuban son haftalardaki kötü performansına devam etti. Djaniny gol atmasına rağmen kötüydü. Bir forvette nasıl son vuruş yeteneği olmaz anlamış değilim. Aynısı Afobe için de geçerli, yeteneği 0(sıfır).

Yunus Mallı oyuna sonradan girdi ve verilen görevi yerine getirdi. İlerleyen haftalarda Abdullah Avcı’nın Yunus’a daha fazla şans vereceğini düşünüyorum.

İstanbul takımlarına konuk olduğu son dört Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, lig tarihinde İstanbullu rakiplerini ilk kez üst üste dört kere mağlup etti.

AnastasiosBakasetas, Kasımpaşa’ya karşı forma giydiği beş resmi maçta dört gol attı.

Kasımpaşa bu sezon Süper Lig’deki ilk penaltı golünü Trabzonspor filelerine gönderdi.

Trabzonspor’un liderle arasında 6 puan farkı kaldı. Trabzonspor’un bir sonraki maçı zorlu Alanyaspor maçı olacak.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!