GÜNDEM

MHP BAKIRKÖY İLÇE BAŞKANI İNAN SOSYAL MEDYA BELEDİYECİLİĞİ YAPILIYOR

MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan ve yönetimi, ilçe binasında kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. MHP İstanbul il yöneticisi Ahmet Altun’un da katıldığı toplantı da Bakırköy’ün sorunları tartışıldı.


31 Mart yerel seçimleri sonrası Bakırköy’de yaşanan sorunların masaya yatırıldığı basın toplantısında konuşan MHP ilçe başkanı Turgut İnan yaptığı açıklamada; ‘yerel seçimlerin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen maalesef, verilen sözlerin hiç birinin tutulmaması bizleri üzüyor.
Adeta kangrene dönüşen Kentsel Dönüşüm sorununa halen kalıcı çözüm bulunulamaması ve sadece 7 mahalle ile sınırlı kalması, sokak ve caddelerin bakımsızlığı, parklarda ilaçlama yapılmaması, otopark sorununun çözülememesi, çöplerin zamanında ve düzenli toplanmaması gibi sorunlar yüzünden Bakırköy adeta yaşanmaz hale gelmiştir. Sorunlarını belediyeye ileten vatandaşlar çözüm bulamazken, sadece sosyal medya da paylaşılan şikayetlere çözüm üreten belediyecilik anlayışı yanlıştır.

Özellikle, ‘Kentsel Dönüşümü destekliyoruz, artı 1 kat’ı biz verdik’ diyerek reklam yapan Bakırköy Belediyesinin öte tarafta inşaat ruhsatı için zorunlu bağış istemesi samimiyetsizlik değil midir?

Yine, Bakırköy Belediyesinin bir tarafta, ‘Pazar Yardımı’ veriyoruz diyerek reklam yapması ama öte tarafta yardım yapacağız fakat, gelirinizin aylık ortalama 6 bin TL. olması lazım demesi ilçe halkının aklıyla alay etmek değil midir?

Sayın Ovalıoğlu’na tavsiyemiz, belediyenin asli görevlerini bizlere projeymiş diye sunmaması, daha çok Bakırköy Halkıyla iç içe olarak sorunları bizzat yerinde görmesi ve ivedi çözümler üretmesidir. Daha yaşanılır müreffeh bir Bakırköy için, MHP olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bakırköylülerin daima yanında olduğumuzu herkes bilsin’ dedi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!