SPOR

TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇINI 3 – 0 KAYBETTİ

Bakırköy’de Euro 2024 coşkusu, diğer şehirlerimizde de olduğu gibi tüm hızıyla devam ediyor. Önce Gürcistan, ardından da bugünkü Portekiz maçlarını Bakırköy Sanatçılar Parkı’nda toplanan, gencinden tutun yaşlısına kadar yüzlerce kişi takip etti. Yüzlerce vatandaşımızı aynı heyecan altında bir arada görmek elbette ki birliktelik duygumuzu güçlendirdi. Ancak bizler bugün alınan Portekiz yenilgisi sonucu üzüldük. Peki sebebi neydi ?

Elbette ki milli takımımızın hocası Montella’nın büyük yanlışları maça damgasını vurdu. Geçen maçta attığı müthiş golle öne çıkan Mert Müldür’ü, dünya devi Real’in gelecekteki yıldızı ve ülkemizin gözbebeği Arda Güler’i, kötü bir dönem geçiren Beşiktaş’ın en golcü oyuncusu olan genç Semih Kılıçsoy’u ve İtalyan devi Juventus’un parlayan genç oyuncusu Kenan Yıldız’ı oynatmamak kesinlikle akıl alır gibi değil.

Kulüplerinde bu kadar sevilen ve gelişim gösteren bu oyuncuların oynatılmaması eleştiri oklarının yönünü doğrudan Montella’ya çeviriyor. Dileriz, bundan sonraki maçlarda düzgün bir kadro kurup, bu genç ve yetenekli oyuncularımıza süre verir ve böylece yıllardır başarı bekleyen, Almanya’dan Anadolu’ya kadar bu heyecanı yaşayan bizlerin beklentisini boşa çıkarmaz.

Sarp Özgür

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!