GÜNDEM

BAKIRKÖY KENT KONSEYİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Bakırköy Kent Konseyi bu kez de Çevre, Sokak Hayvanları, Çocukları ve Babaları bir araya getirdi.
Çevre etkinliğinde Yeşil Çevre Projesi içeriğinde tanıttıkları Tüm atıkların bir ünitede toplandığı ve ayrıştığı, atık yağların toplandığı, sokak hayvanları ve kuşların beslene bildiği, kedi yuvasını üzerinde barındıran, güneş enerjisi ile çalışan, taksi durağından taksi çağrı butonu bulunan, kargocunuzun sizi bulamaması halinde kargonuzu bırakacağı bir dolabın telefonunuza gelecek kod ile sonrasında alabileceğiniz dolapların bulunduğu ünite halka ve basına tanıtıldı. Katılımcılar misafirlerle birlikte dart, boyama, babalar çocuklar Survivor yarışması, satranç, taş boyama, baskı boyama, atıklardan gök kuşağı yapımı, sokak hayvanlarının beslendiği, çevre temizliği, yapılan etkinlikte hoşça vakit geçirirken Kent Konseyi Başkanı Halim Kızılırmak Projeler üretip, sanat kültür sürdürülebilir ilişkiler ve eğitime verdikleri önem üzerine konuştu.

Babalar gününün de kutlandığı etkinlikte Oğuz Kaan Koleji Rock gurubu, Gurup AYNI ile SESU dans gurubu, İşaret dili korosu, MTA akademi dans gurubu çocuklar dans Showları ile izleyenleri eğlenceye doyurdular. Florya Tarhan Koleji, Neksav, Yeşilköy 2001 Koleji, Oğuz Kaan Koleji ve tüm Okullara organizatörlük görevini yüklenen Florya Uğur Koleji tüm katılımcıların takdirini aldı. TEMA TEGV gibi kuruluşlarında Festivalde yer alması festivale daha da bir anlam kattı.

Bu güzel organizasyonda Yeşilköy halkı ve katılan Bakırköylüler her şeyin bir plan ve proje içerisinde düzenli olarak yapılması ile bu tarz organizasyonlara özlem duyduklarını bir yenisinin daha kısa zamanda Kent Konseyinden yapılmasını istediklerini belirtirken. Kent Konseyi Başkanı 50’nin üzerinde festival de ürünlerini sergileyen katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ve katılım belgelerini tek tek sundu. Neşe içerisinde başlayan festival başarılı bir şekilde aynı neşe ile gece 22.00 saatlerinde son buldu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!