GÜNDEM

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENİ CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığa giden özgürlük ateşini, bundan tam 99  yıl önce  yaktı. 26 Ağustosta başlayan büyük taaruz 30  Ağustosta zaferle sonuçlandı. Türk ulusu küllerinden yeniden doğdu.

Atatürk ve silah arkadaşları Millet meclisinde 3o Ağustos’u Milli Bayram ilan ettiler ve 30 ağustos Zafer Bayramı her yıl coşkuyla kutlanmaya başladı.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tüm önlemlerle Bakırköy’de coşku, şükran ve gururla kutlandı.

Törene  Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü , Garnizon Komutanı Albay İsmail Kuzgun, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,Bakırköy Belediye Meclis Başkanvekili Mahir Çelik,Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç,CHP Meclis Üyeleri Hasan Çalış,Şebnem Yükeb,Gökmen Yıldırım,,Nesrin Serindağ,Cem Özbey,Tarkan Ellergezen,Ali Türkoğlu,Bakırköy Belediye Başkan Danışmanları  Mehmet Akyüz,Özdal Metin ,Koray Göbel,AK Parti İlçe Başkanı Tülay Mazlumoğlu Kestane ve ilçe yöneticileri,AK Parti Belediye Meclis üyeleri  Halit Cebeci,Suat Karaçorlu ,Servet Toraman,Ömer Kaan Kara,AK Parti ilçe Başkanvekili Serkan Yıldımtaş,MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan ,Belediye Meclis üyesi Ahmet Altun, ilçe yöneticileri,Demokrat Parti İlçe Başkanı Necmettin Dönmez ve İlçe Yöneticileri,İYİ Parti İlçe Başkanı Ülkü Ayaydın ve ilçe yöneticileri,CHP Bakırköy İlçe Başkanı Av.Celal Sevinç ve İlçe Yöneticileri,Bakırköy Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ve görevli polis memurları, ,Sivil  Toplum Kuruluşları,Mahalle Muhtarları ve öğrencilerle vatandaşların  katılımıyla Atatürk anıtına çelenk koyulması saygı duruşu ve istiklal Marşı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajının okunmasıyla son buldu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!