GÜNDEM

TÜRK HIRİSTİYAN BİRLİĞİ BAŞKANI TDP BAKIRKÖY İLÇESİNE ÜYE OLDU BAKIRKÖY’ÜN GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Türk Hıristiyan Kiliseleri Birliği Başkanı Cihan Bektaş Türkiye Değişim Partisine üye oldu.
Bakırköy İlçe Başkanı Metin Üreyişli bu parti tüm toplumu kucaklayan ve bu toplumun ihtiyaçlarını karşılamak, refah düzeyini arttırmak ve Kardeşçe yaşamalarını sağlamak için kurulmuştur.
Türk Hristiyan Birliği kiliseleri kendı icinde yerel localara dayanan,Türk Hristiyan Birliği kilisesi tanımına göre Liberal Evangelish Kilise olup kardeşlik üzerine kurulu akımdır, Türkiyede Protestan Derneklerine karşı ve istanbul Nehir kilisesine karşı reform misyon global akımıdır.
Bu nedenle Türk Hristiyan Birliği kiliseleri ve kurucu Başkanı Cihan Bektaş vaftiz ismi ile Randy komplo teorilerine konu olmuş sosyal medya üzerinde karşılanmaktadır,
Türk Hristiyan Birliği kiliseleri çeşitli biçimlerde konu olup,tek manevi tek metafizik ideallerini paylaşması ile karakterize olur,bunlarda ilahların çeşitliliğine dayanır, Yahova: yahudilerin ilahı Göksel Baba: Hristiyanların ilahı ,Allah islamın Ilahı Yüce varlığa dayalı inanç sistemi üzerinde ilerler.Türk Hristiyan Birliği kiliseleri Göksel Baba”ya inanırlar. Türk Hristiyan Birliği kiliseleri kökleri ne kadar 30 /07/2009 dayalı olsada Amerika Rusya Tükiye Avrupa israil den gelen Türk Hristiyan Birliği kiliseleri milletler toplumun içindeki misyon ve localar icinde akımlar oluşmuştur.
Türk Hristiyan Birliği kiliseleri göre, misyonerler bölünür,ticari misyon, Kültürel misyon ,Inanç misyonu bunu tamamladığınızda insanlığın oluşumundan bu yana insanlığın gelişimini tamamlar iste Türk Hristiyan Birliği kiliseleri temel yapısı bu misyonlara dayanır

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!