GÜNDEM

SICAK HAVADAN BUNALANLAR KENDİLERİNİ BAKIRKÖY SAHİLİNE ATTI

Bugün hava 31 derece gösterirken Bakırköy sahili en çok tercih edilen mekanlardan biri. Bazıları ağaç gölgelerinde dinlenirken, kimileri de Yeşilköy Halk Plajı’nda denize girerek serinliği tercih ediyor.

Bakırköy sahili, sıcak havadan bunalanlar için adeta bir sığınak haline geldi. İstanbul’da hava termometreler tarafından 31 derece olarak kaydedilirken, sıcaklığın hissedilen değeri ise 34 derece olarak ölçüldü. Sahile gelenlerin bir kısmı ağaçların altında serinlemeyi tercih ederken, diğerleri denize girerek ferahlamanın keyfini çıkarıyor. Sıcaklıktan etkilenmemek adına ağaç gölgelerinde mola veren vatandaş “Yaz tatilinde olduğumuz için arkadaşlarla bir araya geldik Bakırköy sahilinde. Çekirdeklerimizi alıp keyif yapıyoruz. Güneş altında olmamak önemli, rüzgarla birlikte havayı idare edebiliyoruz.” şeklinde konuştu. Başka bir vatandaşımız ise, hissedilen sıcaklığın 35 dereceyi bulduğunu belirterek, “Bu yüzden sahile geldik. Gölgede oturarak sıcaktan kurtulmaya çalışıyoruz. Şu an yapabileceğimiz en iyi şey bu” dedi.

“Tatile gidemiyoruz, sahile geliyoruz” diyen vatandaşımız , ekonomik durum nedeniyle sahilleri tercih ettiklerini söyledi. “Artık eskisi gibi tatil yapamıyoruz. Bu nedenle Buraya gelip çocuklarla vakit geçiriyoruz, sahilin keyifli olduğunu belirterek, “Deniz kenarında olmak çok daha hoşumuza gidiyor. Nem nedeniyle sıcaklık biraz daha artıyor. Saat 19.00’dan sonra burası kalabalık oluyor, o yüzden bu saatlerde gelmek daha iyi oluyor.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!