SPOR

ŞAMPİYON BEŞİKTA…

 

Şampiyonun ismini yazmaya bir harf kaldı . Beşiktaş Hatay maçında ilk 7 harfini 7 golle yazdı.

Maça hiç deyinmeyeceğim çünkü bu skor bir günün eseri değil tüm sezonun eseri, tüm sezonun alın teri. Sezon başını ve devre arasını hatırlayın Beşiktaşın rakipleri şakır şakır transfer yaparken onlar elindeki mevcut oyuncuları tekrar nasıl kazanırızın hesabındaydı.

Rakipleri milyon euroları havalara saçarak hava atarken, genç teknik direktör Sergen Yalçın,bizim havaya atacak tek bir kuruşumuz yok diyordu.

 Beşiktaş yönetimi hocam kaleci istermisiniz ?deyince hoca : gol atamadıktan sonra kalecin iyi olsa ne olur, bana alabiliyorsanız santrafor ve kanat alın ben genç kalecilerimle devam ederim .

Devre arasına kadar takımı takım yaptı kısıtlı kadrosuyla neler yapabileceğini kanıtladı devre arasında büyük umutlarla Cenk Tosun u kiraladı ancak Cenk doğru dürüst oynamadan sakatlandı.

Derken Aboubakar ve Larin’de sakatlanınca Beşiktaşlı taraftar üzülürken rakipleri sevinmeye başladı ,ancak rakiplerinin unuttuğu bir şey vardı o da kendilerinde olmayan Sergen Yalçın’dı ikincisi inanan oyuncular topluluğuydu ve ilk çıktıkları forvetsiz maçta Sergen hoca Gökhan Töre’ye bu şansı verdi ve yep yeni bir forvet ortaya çıktı .

 Gökhan’dan sonra kartal vitesi iyice yükseltti ve önüne geleni adeta parçalamaya başladı hatta son maçında 7-0 gibi sezonun en farklı galibiyetini aldı. Siyah beyazlılar bu skorlarla taraftarına güven verirken rakiplerine de korku salıyor.

Herşeye rağmen sezonun en iyi takımı en iyi futbol oynayan takımı En iyi hocası Enleri çoğaltabiliriz. “Gerçekten futbolun adaleti varsa bu sezon şampiyonluğu hak eden tek takım BEŞİKTAŞ” Galatasaray maçını kazansada kaybetsede şampiyonluğu kimseye bırakmayacağını bilen Fatih hoca bile maç sonu kazanamazsak teknik heyet ve oyuncular dahil kenara geçer Beşiktaşı alkışlarız demesi gerçeklerin farkında olmasından kaynaklanıyor ayrıca centilmenlik açısından oldukça güzel bir açıklama …

 Büyük Beşiktaş taraftarı siyahına beyazına gönül vermiş milyonlar hazırlanın boğaza tekneleri sürmeye Dünyanın en güzel taraftarı hazırlayın bayrakları az kaldı tüm Türkiye siyah beyaz olacak.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!