GÜNDEM

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL BAKIRKÖY MUHTARLARYLA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında ilçemizde düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’na; Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Bakırköy Kaymakamı Recai Karal, İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin’in katılımlarıyla düzenlenen toplantı olumlu geçti.


Toplantıda söz alan muhtarlar Toplantıda kentsel dönüşüm, trafik, sosyal yardımların yetersizliği, okul kayıtlarında alınan bağışlar, kırtasiye ve okul malzemelerinin pahalılığı, tüm devlet okullarında öğrencilere bir öğün ücretsiz yemek verilmesi, parklarımıza kamera koyulması, bekçilerin nerede olduğu, emeklilere maddi destek, mahallemizdeki Aile Sağlık Merkezleri’nin şartlarının iyileştirilmesi, bir ASM daha yapılması ve ortak ATM koyulması konularını gündeme getirdiler.

Trafik için ilçe bazında bir çalışma yapılacağını söyleyen Vali Gül, ilçedeki ASM ve okul öncesi kurumların incelenmesi, uygun arazi konusunda çalışılması için talimat verdi. Sosyal yardımların miktarı için not aldığını, ihtiyaç sahiplerinden bağış alınmaması gerektiğini, okullarda afet eğitimi yapılacağını belirtilen Davut Gül, vatandaşlara eski kimlik kartlarını değiştirmeleri ve mahalle aralarında duran, uzun süre kullanılmayan metruk araçları bildirmeleri yönünde çağrıda bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü ise bütçe nedeni ile öğrencilere ücretsiz yemek verilmesinin gündemde olmadığını söyledi.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!