GÜNDEM

BÜLENT KERİMOĞLU ZABITA TEŞKİLATI’NIN 195. YILINI KUTLADI

Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu Zabıta Teşkilatı’nın 195. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi.

Zabıta Müdürü Şevki Akşahin ve personeliyle buluşan , Başkan Dr Bülent Kerimoğlu “Zabıta teşkilatının 195. kuruluş yılı vesilesiyle, ilçemizin düzenini sağlamak için gece gündüz özveriyle çalışan zabıtalarımızla buluştuk. Komşularımızın şikâyetlerinin en hızlı şekilde değerlendirilip çözüme ulaştırılması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bakırköy  Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu  yayımladığı mesajla da Zabıta Teşkilatı’nın 195. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kutlama mesajında zabıtaların mesai gözetmeksizin fedakârca çalıştığına vurgu yapan Başkan Kerimoğlu , zabıtaları belediyenin gören gözü, işiten kulağı olarak ifade etti.

Zabıtanın belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğüne dikkat çeken Bakırköy  Belediye Başkanı’nın mesajının tamamı şöyle:

“Bu yıl Zabıta Teşkilatımızın 195. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. 

Bakırköy Belediyesi’ne bağlı zabıta teşkilatımız, komşularımızın sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşaması için mesai gözetmeksizin görevlerini sürdürmektedir.

Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir ortam hazırlayan zabıtamız, görevleri gereği belediyemizin gören gözü, işiten kulağıdır. Zabıta teşkilatımız bu anlamda belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir.

Özellikle pandemi sürecinde fedakârca çalışmalarından dolayı zabıtalarımıza teşekkür ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle belediyemiz zabıta ekipleri başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevlerini özverili bir şekilde sürdüren zabıta teşkilatının Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!