GÜNDEM

ADD GENEL BAŞKANI HÜSNÜ BOZKURT AYŞEGÜL OVALIOĞLUNU ZİYARET ETTİ

ADD genel Başkanı Hüsnü Bozkurt Genel sayman Basri Gürsoy ve Başkan Yardımcısı İstanbul sorumlusu Önder Polatoğlu Balırköy Şube Başkanı Erdal Çekem ve şube yöneticileriyle birlikte Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Sohbet havasında geçen ziyarette Genel Başkan Hüsnü Bozkurt Ayşegül Ovalıoğlu’na başarılar diledi ve işiniz zor ama sizler değişimi başlattınız yapacaklarınızla geleceğimizi güvence altına alacaksınız buna inancım tam dedi.


Bakırköy şube başkanı Erdal Çekem ADD olarak Atamızın yolunda başta gençlerimizi bilgilendirmek ve onların gelecekte bu vatanın yöneticileri olarak Atanın ilkelerini gerçekleştirmeleri için çalıştıklarını dile getirdi.


Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu ADD Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt’a ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ve Atatürkçü düşünce ve Atatürk ilkeleri doğrultusuda onun gösterdiği hedefler için çalıştıklarını dile getirdi.
Ziyaret Hüsnü Bozkurt’un ve Eedal Çekem’in Ayşegül başkana Atatürk portresi ve heykelini takdim etmelerinden sonra son buldu.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!