YAZARLAR

YAZIKLAR OLSUN MHK’YA

Bu MHK’nın yönetiminde hakemler bu kadar çok maça çıkacaklar ve hala VAR’da bu kadar çok hata yapacaklar, sahada hakem kararlarında bir standart yakalanamayacak.

MHK ne yaptınız bu güne kadar?

O koltuklarda boş boş oturdunuz anlaşılan

İnsaf derler insan olan insana.

Hakemler başlarında MHK olmasa bile kendi başlarına daha iyi becerebilirler bu işleri.

Bir beceriksizler kurulu olan MHK’nın sezon bitince değil, derhal TFF tarafından görevden alınması gerekir.

MHK’nın bu şekilde sezon bitmeden, yapamadınız damgası İle görevden alınması, gelecek MHK’ların da adam gibi görev yapmasına belki sebep olur.

30.Haftanın maçlarındaki hakemlere gelince;

Başakşehir- Beşiktaş maçında Cüneyt Çakır ve VAR Mustafa Öğretmenoğlu birlikte ekrandan gördüğüme göre Beşiktaş’ın bir penaltısını atladılar. Acaba hakemlerden biri sahada, biri ekranda temas olmadığını mı gördüler!

Kayserispor- Galatasaray müsabakasında Halis Özkahya’yı titrek, silik, cesaretsiz, İstanbul’a yaranmaya dayalı yönetim şekli ile özüne dönmüş gördüm. Esasen yıllar önce tükürük meselesinden sonra bırakmalıydı, bıraktırılmalıydı hakemlik Özkahya’ya.

Fenerbahçe- Gençlerbirliği buluşmasında Abdülkadir Bitigen sahada tedirgin olmamalı. Eski günlerindeki gibi doğru ya da yanlış verdiği, vereceği kararlarında kendine güvenli olmalı. Oyunculara, seyredenlere güven vermeli sahadaki duruşuyla Bitigen.

Erzurumspor- Trabzonspor randevusunda Ali Palabıyık kendini sanki podyumda zannediyor her zamanki gibi. Maalesef  ağa babasının bölge hakemliğinden bu güne kadar ki desteği ile bu noktaya kadar geldi. Ancak bilmiyoruz, anlamıyoruz sanmasın ki, maç içinde kararlarında, skora göre, cesaretsiz, yanar döner yönetim tarzı var Palabıyık’ın.

Diğer maçlarda

H.Göçek,A.Karaoğlan,V.Bayarslan

S.Arslanboğa,H.U.Meler, S.B.Şaka ise Alanyaspor- Antalyaspor karşılaşmasında zorlansa da sorunsuz, iyi yönetimler gösterdiler.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!